היי

Titush Black

New member
היי

אוקי, אני מכורה לסאקורה מאוד והייתי שמחה עם תעזרו לי קצת. דבר ראשון למישהו פה יש קישורים לאתרים עם תמונות, קטעים וידיאו וכו' של סאקורה וסאיורן או רק סאקורה [ואכן, כבר חפרתי בגלרייה (שהייתה גן עדן בשבילי
) ואני עדיין אשמח לעוד
)?. תודה. דבר שני- מתי שידורי טסובאסה יתחילו שוב בערוץ הילדים והאם אתם רוצים להגיד לי שזה כבר משודר והפסדתי איזה מיליון פרקים [
]? ואני מצרפת לפה רקע של סאיורן שהכנתי למי שרוצה
אני מקווה שתענו לי... =] תיתה

Reutgold

New member
הייי

טסובאסה תשודר שוב העונה הראשונה+השניה אחרי שסאקורה תיגמר... http://animepa.csusm.edu/galleries/C-E/CCS/ http://we-love-anime.com/Gallery/Anime_Images/index.php?spgmFilters=-אתר עם מאגר מאוד גדול של תמונות של כל מיני אנימות זה לפי ה -ABC

Fay Wood

New member
אה, העונה השניה של טסובאסה ../images/Emo168.gif

עדיין לא סיימה לצאת, אז סביר להניח שהיא לא תשודר בשום מקום שהוא לא יפן בזמן הקרוב. במיוחד לא בערוץ הילדים. י.י מה ששודר בערוץ הילדים היה רק העונה הראשונה של טסובאסה. ^^~

Reutgold

New member
בכל מקרה

הם אמרו שאת העונה השניה הם ישדרו בשנה הבאה (-אז בעצם באמת אין מצב שזה מיד אחרי סאקורה...) אני רק מקווה שזה לא אומר שיגמר סאקורה ואז תהיה העונה ה-1 ואז שוב סאקורה ואז אולי רק אז העונה הראשונה של טסובאסה +השניה? אבל מה שכן אחרי סאקורה-טסובאסה-גם אם זה רק הראשונה.. אוףףף תגידו נראה לכם שלקלאמפ קשה להם לציר את הדמויות שלהם על סף מוות ומלאות דם כאילו כשהם אלה שמציירות את זה... ז"א אולי הם אוהבות את הדמויות שהם מציירות והם..לא יודעת מה, מזדהות איתם (למרות שהם אלה שיצרו אותם) כי כמו שלמעריצים קשה לפעמים לראות את זה אולי להם קשה לצייר את זה.... לא יודעת... אם אני הייתי מציירות דמות שאני אוהבת וההיתי מציירת אותה על סף מוות ונפגעת כ"כ, נראה לי זה מזה קשה...

Fay Wood

New member
אעעעע. ../images/Emo168.gif

כתבתי תגובה כזאאאא~ת ארוכה והכללל נמחק. TT_______TT אני לא אוהבת את תפוז. יקולל תפוז. TT___TT בכל מקרה, הסדרות של קלאמפ בדרך כלל מלאות באיברים מעופפים ודם בכמויות מסחריות, רק שב-CCS זה לא ככה, ובאנימה של טסובאסה הם הורידו את כל הקטעים ה'אלימים' שהיו במאנגה. זה למה אני לא אוהבת את האנימה של טסובאסה. את מוזמנת לקרוא את המאנגה ולראות שזה שונה~ וזהו. בהודעה שכתבתי מקודם ושנמחקה משומה, היו גם דוגמאות ודברים כאלה וזה היה כתוב בצורה יותר נחמדה, אבל הכל נמחק. *הולכת לבעוט במישו ולבכות על ההודעה היפה שהייתה פה מקודם*

Reutgold

New member
אז זהו שהתחלתי לקרוא את המאנגה

בגלל הספויילרים שהיו פה מ 120 בערך.. למרות שהתחלתי מהסוף-להתחלה... וזהו מזה נבעה התגובה הקודמת שלי כל הסיפור עם פאי... חבל שמחקו את ההודעה שלך הייתי רוצה לקרוא אותה.

Titush Black

New member
מנצל"שת את ההודעה שלי../images/Emo3.gif

ארגגג למישהו פה יש את המנגה של סאקורה? (ווליום 11-אני חייבת!) צרו קשר במסר בבקשה אני כבר נואשת. תיתה

Mor L

New member
היי

אני מורידה בשבילך באימיול כשזה יסתיים אני אשלח לך

Ruby Moon

New member
היי!

ברוכה הבאה!!!!!!!!!! השתלבות נעימה^^ אני עינב^^ מסאקורה.. את מי אני הכי אוהבת? אוי זו שאלה רטורית! את רובי!!!!!!!!!! ויואה כזה בישי^^^^^^ ויוקו מטורפת מוות שזה מצחיק!!!!! *מתחרפנת* ~יואה~ אוי.. מה קרה לי.. פרק אחד חירפן אותי לגמרי!!! טוב נו לא נורא^^' גומנה אם הפחדתי אותך.. פשוט.. כרגע היה הפרק שיואה מגיע^^ והקול הבישי.. והוא עצמוו אפילו יותר בישי^^ אז..^^' ~אוי מה קרה ליXD זה לא היה אמור להגמר ככה!!!~ *רבה עם פיצולי האישיות שלי* *התקף פליקיטי* גומן^^'

Ruby Moon

New member
את רואה עכשיו בערוץ יהלדים

פעם ראשונה? אממ אז...
היא מופיעה בעונה השלישית (שהיא תתחיל היום) היא נוצרה בידי אריול (ה"גילגול הבא" של קלאו ריד). היא כמו יואה, שולטת בכוחות הירח. צורתה המושאלת היא נאקורו אקיזוקי^^ ילדה בכתתם של טויה ויוקיטו. היא אוהבת את טויה (וכל הזמן נדבקת אליו, גם במטרה למנוע ממנו לספר ליוקיטו שהוא יודע הכל וגם סתם כי היא אוהבת אותו וכיף לה-^_^-) והיא ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מתוקה-^_^-

למעלה