היי

lizush17

New member
מה יצא לי מקבילה?

שום דבר טוב.. חוץ מזה שאולי תצא פקודה חדדה בנושא לגבי אפילפטים.. אין לי כוחות להילחם בצבא במיוחד לא בחיל שלם

הי

את הסיכונים הם לוקחים בגלל טיפשות של מישהוא. כאשר המצב יגיע לדרג הנכון, מיד תיראי כמה אחריות הם יקחו. אחריות?- הכול עובר דרך בית המישפט.

אז בואי נעזור לך

לצערי המצב שלך הוא הדוגמא הכי הכי, לטענות שלי. אני יודע שכך מתנהלים הדברים וזה מזעזע אותי כל פעם מחדש. המטרה שלך להגיעה לרופא מומחה בביה"ח , לדוגמא כמו פרופ' נויפלד באיכלוב. בהפנית הצבא ואולי לאישפוז כדי לקבל טיפול מידי. את כותבת מיכתב מסודר על ההסטוריה הרפואית שלך בצבא. מה שכתבת כאן זה התחלה מצוינת. המיכתב מיועד : מוקד פניות חיל רפואה טל': 03-7379220/1 פקס: 03-7376348 אל תהססי , הם מטפלים מיד בכל בעיה, ובאמת פוטרים בעיות. משום מה אנשים חוששים לפנות מחשש להפגע, אז לא. את שולחת פקס. מיד מתקשרת ומודאת שזה הגיעה , ומתחילה את כל התלונה בטלפון ודורשת טיפול מיד.

lizush17

New member
בעיה

רופא היחידה שלי לא מוכן לכבד שום המלצה של רופא אזרחי הוא אפילו לא מוכן לקרוא מה שהוא רשם ובטח שבטח לא לתת לי הפניה לאחד כזה הוא נתן לי הפניה לנוירולוג בחר"פ צריפין בסופו של דבר מי שמחליט על המשך שירות או הקלות בשירות זה הנוירולוג ומשום מה כל הנוירולוג שאני נתקלתי בו לא היה מוכן להקשיב לי בכלל בטענה דהוא הרופא ואני לא מבינה כלום

אין בעיה

תשלחי מיכתב. דבר ראשון. בצריפין תזמיני טור לרופא בשם "רונן" משהוא.הם בעצמם יכולים להכנס איתך אליו, זה מותר. אם ההורים רוצים לעזור, שיתקשרו לטלפון שנתתי ויתלוננו וידרשו טיפול. ושוב אל תיבהלי מכול ההתנהגות שלהם, תוסיפי למיכתב + שמות , כולל אחראי המרפאה ותתלונני. זה עובד.

lizush17

New member
תודה רבה!

אבל לא הבנתי מי יכול להיכנס איתי לרופא?

הי

ההורים שלך- הם יחכו בשער, את תיכנסי פנימה ותאשרי את התור אצל הפקידה ותבקשי ממנה לאשר בשער את הכניסה של ההורים. באופן שקט שיבהירו לרופא שכך אי אפשר להמשיך. אבל שוב , בלי קשר לשלוח מיכתב ולהתקשר.

lizush17

New member
יש לי עוד שאלה קטנה

אם למשל יש לי רק ניתוקים בלי התקפי טוני קלוני זה עדיין אומר שאני לא מאוזנת? כי מבירור מעמיק עם בני משפחתי מסתבר שכבר מגיל גן חובה אני סובלת מניתוקים כל יום

לצערי

כן. את צריכה לחזור לרופא ומומחה אמיתי. שיבין מחדש את הנתונים, וינסה לאבחן אותך מחדש, ויחשוב על החלפת תרופה.

lizush17

New member
אני אעשה את זה..

אילולא הפורום הזה.. כנראה שרק אלהים יודע מתי הייתי מגלה שהניתוקים האלה הם התקפים אפילפטיים... תודה ענקית אתם מקסימים

r216

New member
הי לך...

אני לא חוויתי שום דבר שתיארת מלבד התקפי פירכוסים (2) אבל רק רציתי להגיד שקראתי מה שכתבת, ואני בטוחה שהיו עוד כאלה שקראו ואולי לא הגיבו ובטח עוד כמה זמן הכנסו לכאן עוד חברים שיותר הזדהו איתך והם יכתבו לך, פשוט לא כולם נמצאים כאן כל הזמן, אבל תמיד מגיבים, אז תמתיני בסבלנות ותקבלי הרבה תגובות! מבטיחה.... אם אני אוכל לעזור לך בעתיד אני אשמח, ואם יש לך שאלות אליי אז את יכולה לשלוח במסרים אישיים. יום טוב:)

למעלה