היי...

spheonx

New member
היי...

היי, קוראים לי תומר ואני אינטרנטהוליכ.. (או משהו כזה)
סתם שוטטתי לי בפורומים של תפוז פה וראיתי את הפורום חשבתי להשאיר הודעה ולומר שלום אני אנסה מחר לעבור פה על הודעות בינתיים היי לכולם! ולילה טוב...

מבעבעת

New member
זה נשמע לי כמו...

מתיחה שהיינו משחקים בחטיבה... במסיבות לתוך הלילה. שבו היינו מטלפנים לאיזה מספר טלפון אקראי, ומבקשים את... ספינקס, מן הסתם. כמבון שאין שם מישהו כזה, והאנשים ההגונים בצד השני של האפרכסת עדיין נימוסיים... כל 10 דקות מתקשרים ומבקשים (כל פעם בקול אחר, כמובן) את ספינקס. הם, בצד השני, מתחילים להתפתל והנימוס החיצוני והרדוד של האמריקאים מתחיל להתבלות. ובסוף, כמו גדול, מתקשר אחד לאותו טלפון ואומר בנונשולנטיות ראוי לשמה: היי, אני ספינקס - יש בשבילי הודעות? אז תהנה לך ספינקס.

e-magine

New member
ברוך הבא spheonx

זהו פורום תמיכה לאנשים שסובלים מהתמכרות לאינטרנט. אם אתה מעוניין להשתתף בדיונים, להעזר בפורום או לעזור לאחרים, אתה מוזמן.

spheonx

New member
אממ...

מי אמר שאני סובל מזה? אני נהנה מכל שניה של זה...
אגב, לא הבנתי את הנקודה של "מבעבעת" לא עשיתי כאלו דברים בחטיבה! באיזה חטיבה כבר למדת?! ו...תודה :)

e-magine

New member
אף אחד לא אמר

|דגש| שאתה סובל אך מי שמכור סובל, או שגורם סבל לסובבים שלו.

spheonx

New member
התחרבש לך שם הדגש.. ../images/Emo8.gif

אגב, זו הייתה סתם הלצה תמימה אל תקחי את זה ברצינות...

מבעבעת

New member
תמיד צריך להיות פואנטה ../images/Emo35.gif

את זה לא מלמדים בחטיבה כנראה... רק בחוגי פילסוף. פשוט, הנונשולנטיות שלך באמירה שכאשר תחזור, תעבור על ההודעות, נתן בי התחושה שההודעות נכתבו עבורך. ואם באמת נתפלסף - זהו ש-כן. כל ההודעות נכתבו עבור כל מי שמבקש לקרוא. שכחתי.

liz_liz

New member
שלום תומר ../images/Emo20.gif

תהנה מהגלישה שלך בפורום הזה . ליז .

למעלה