היי!!!

היי!!!

היי לכולם!!!!!!!! סוף סוף חזרתי מהגדנ"ע (די חולה)!!! רציתי לפרסם את הפורום שהקמתי על הסדרה - אקומודה. הפורום רק בתחילת דרכו ורק עכשיו אני מתחילה לפרסם אותו ולשים בו חומר, אז כל מי שרוצה לדעת משהו על הסדרה או לקבל תמונות וכו´, אני אשמח לעזור לו בפורום... רק תתאזרו בסבלנות עד שהפורום יתפתח... אני אנסה לשבת עליו בסופ"ש.

Cornamenta

New member
סחתין על הפורום...

איך את יודעת כ"כ הרבה על אקומודה? את מכירה מישהו בחו"ל שצופה בה? דרך אגב, היא משודרת בארה"ב וקולומביה בו זמנית?

תודה!!!! תיכנסי...

אני יודעת על הסדרה מאתרים ומפורומים מחו"ל ואני מדברת בצ´טים עם אנשים מארה"ב שרואים את הסדרה. בקשר לשאלתך השניה - הסדרה עלתה לאויר השידור בארה"ב בתאריך השני בדצמבר, והיא תעלה בקרוב בקולומביה. לפי תגובות הצופים בארה"ב, סדרת הבת לא נופלת מקודמתה...

Cornamenta

New member
עוד לא עלתה בקולומביה???

לכזו רמה של התמסחרות הם הגיעו שהם לא משדרים אותה קודם כל לקהל הבית - הקולומביאנים? בכל מקרה, זה נכון שאקומודה משודרת רק פעם בשבוע? ועוד שאלה אחרונה (פשוט הפכת בעיני למומחית לענייני אקומודה...
): זה נכון שמריו המנוול ישחק גם שם? תודה המכורה לבטי

תשובות

אני לא יודעת למה השיקולים שלהם היו לשדר את הסדרה בארה"ב אבל עוד מעט זה יעלה בקולומביה. אקומודה משודרת פעם בשבוע ויש לה רק 52 פרקים, כלומר הסדרה תשודר במשך שנה בול... ומריו יהווה חלק בלתי נפרד מאקומודה ובטי תסבול גם שם הרבה בגללו. את יכולה לשאול כמה שאלות שבא לך על אקומודה ועל בטי. צירפתי עכשיו לפורום ספויילר של הפרק הראשון של אקומודה. כדאי לך לקרוא!!! מקווה שעניתי על השאלות שלך.... צירפתי לינק ישיר לספויילר.

Cornamenta

New member
תודה על התשובות

אבל אני הבטחתי לעצמי שלמקרה שאקומודה תגיע לארץ, אני לא הורסת לעצמי ולא קוראת ספויילרים! מספיק הרסתי לעצמי את הסוף של בטי... (בעיקר בגלל הפורום הזה!) למרות שאם לא הייתי יודעת מה הסוף הייתי נורא סובלת מהפרקים שמשודרים עכשיו, לא? כל המתח הזה, בטח הייתי מתפוצצת מלראות את אלחנדרה (סינק/סינג?)

למעלה