היי

היי

קוראים לי נועם ואני בת 17.7 ועוד מעט מסיימת י"ב גדלתי על המומינים... ואני מתכננת קעקוע של סנופקין מנגן במפוחית על סלע ליד נהר כשהוא דג ומעליו ירח עם עננים. אני מקווה שאני אצליח עם זה כי אבא איים שהוא ינשל אותי מהירושה אם אני יעשה קעקוע או משו דומה (למרות שעוד מעט אני בת 18). טוב, נראה כבר... לילה טוב!

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifהאאמממ..ברוכה הבאה...

ו..עזבי אותך מקעקועים..ירושה זה יותר טוווף..תחכי שהירושה תגיע ואז תעשי שרוול של כל העמק המונמינים על היד...

B o N u s

New member
היי../images/Emo12.gif

אני טל בן 13 מראשון.. מנהל אתר מומינים ישראלי... תבלי פה
ו... כמה שאני אוהב את המומינים אני לא הייתי עושה להם קעקוע.. תחשבי על העתיד.. זה לא יירד לך ואולי כשתיהי גדולה לא תרצי בזה.. כי באיזה שהוא גיל תפסיקי לראות המומינים... אז לא כדאי לך לעשות קעקוע ולהינשל מהירושה... בכל מקרה לא נראה לי שיש להם שם קעקוע של סנופקין מנגן על מפוחית... ואם יש להם אז תעשי את זה רק במקום אסתטי.. לא בשוק... זה מאד מסוכן (הידס). טל

Blue Pencil

New member
היי נועםD:

הקעקוע נשמע מגניב, אבל בכלזאת - זה קעקוע. "למה לעשות משהו שאחרכך לא תוכלי להתחרט עליו?"

tttooo444

New member
ברוכה הבאה:]

אני דווקא ממש בעד הרעיון של הקעקוע... אולי יום אחד גם אני אעשה משהו דומה.

../images/Emo9.gif

אתה משעשע! והתגובה היא לכולם: תודה רבה! אתם חמודים! בכל מקרה, אני אשקול את עניין הקעקוע (חשבתי ברגל למטה) אבל בכל מקרה אני יעשה את זה רק עוד חצי שנה אם כבר... יש לי משיהי שתגור איתי עוד מעט (אני הולכת לשנת שירות) בקומונה ואח שלה יודע לנגן את מה שסנופקין מנגן אבל בכלי נשיפה מפוחית שהוא גם אורגן. הלוואי והייתי יודעת לנגן את זה בחלילית שלי...

tttooo444

New member
גם אני הכרתי מישהי שיודעת לנגן

את זה... על המפוחית. זה ממש ממש מגניב

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifאהה קומוניזם...

אז בסוף סטאלין כן הצליח להשתלט על ישראל...

ממגגגניייבבב../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

למרות שאני ממש אבל ממש נגד קעקועים וכל דבר שמופיע על גופי! אני פשוט שונאת את כל השטויות האלה.. אמ אני בכל אופן לא ממש הייתי עושה את זה, אבל את עוד חצי שנה בת 18 ואת גדולה אז את יכולה לדאוג לעצמך ולהלחיט דברים בעצמך.. אע כע וקרואים לי עינב

GaLuSh 11

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ממ אני עם התגובות של נגד הקעקוע, זה חמוד ויפה וכל זה אבל את לא תוכלי להתחרט אחר כך ועדיף לך שאבא שלך לא ינשל אותך מהירושה

למעלה