היי...

גואששש

New member
היי...

אני בד"כ כותבת שירים בסגנון פשוט...מה שבא מהלב ישר לדף..הפעם התאמצתי קצת וניסיתי לכתוב שיר בסגנון ראפ..אני ממש ישמח לביקורות...חשוב לי לדעת מה דעתכן...בבקשה. צעד ועוד צעד מתקרב אל החלום הולך קדימה אבל תמיד נשאר במקום אתה נותן את כול החיים שלך לבנאדם אחד ובסוף אתה תמיד נשאר לבד נחנק נשרף נאבד בתוך עצמי לפעמים זה נראה כאילו הכול קרה בגללי הולך לישון לבד כמו כלב אף פעם לא חשבתי שיכול להיות כול כך כואב בלב אני מתקרב ואת בורחת אני נמשך ואת מתרחקת כמו חתול ועכבר מזכיר לי סרט שפעם ראינו מתי כול המשחק הזה ייגמר את איתו וטוב לך אני כול כך מבין מה הוא מצא בך אז נכון,הגעגועים שורפים החיבוקים חסרים אבל תמיד האושר שלך היה זה שחשוב ורק אני תמיד נשאר פה עצוב ולפעמים העולם נראה לי ממש מוזר כמו דמות מבולבלת מסרט מוכר אני מתקרב ואת בורחת אני נמשך ואת מתרחקת כמו חתול ועכבר מזכיר לי סרט שפעם ראינו מתי כול המשחק הזה ייגמר והנה מצאתי לי בחורה לא יפה כמוך אבל חמודה זה לא שיש הרבה ברירה אחת כזאת שמחבקת שצריך שאוהבת מספיק שרוצה אותי כמו שאת אף פעם לא רצית והזמן עובר החיים ממשיכים וטוב לנו ( או שזה רק נראה ככה) אני מקווה שכיף לך להרוס חיים לחשוב שאנשים זה משחק ילדים לא מסוגל להמשיך לחיות חיים אמיתיים שהרגשות שלי כול כך מעורבבים

למעלה