היי,

Dead Immortal

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifל"ג בעומר!../images/Emo13.gif

איך היה? צחוקים? חחח..נהניתם? עשיתם עם המשפחה או עם חברים?
אכלתם הרבה מרשמלו צלוי ותפו"א
חח..ספרוו ספרו הכלל!
(והפעם ספרו בכלליות..חח..אל תענו על השאלות ששאלתי..:D)

Or LoVe NinEt

New member
ל"ג בעומר../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אני עשיתי עם כמה חברות וחברים מהכיתה..:] הגענו לשם איזה 4 בנות והבנים הלכו להביא קרשים, חברה שלי ואני הלכנו להביא את הבשרים, אחרי שחזרנו אבא של אחת הבנות הדליק את המדורה
, והכנסנו את כל תפו"א..
ואז אבא של אחת הבנות הגיע והדליק את המנגל
ועשה לנו את כל הבשרים..
ילד אחד לא הפסיק להצחיק אותנו עם הבדיחות שלו, הוא חיקה כל מני אנשים וזה היה קורע..
.. אחרי זה אכלנו את הבשרים..וכל אחת הכניסה מרשמלו
..והיה כייף.. שרנו שירים..ונהנו.. לאחר כמה זמן כשהיה קצת מאוחר שתי חברות הלכו.., ולאחר שעה התחלנו להיתפזר והבנים לוו אותי ואת חברה שלי עד הבית, טוב היה מפחיד לחזור לבד בחושך..=/
היו שם אנשים שנסעו בכביש כמו מטורפים ושמעו שירים בווליום.. חוץ מזה הכל היה כייף, חוץ מזה שלחברה שלי נכנס ניצוץ לעין אבל במזל לא קרה לה כלום, תודה לאל
, ואחת דרכה על מסמר..
בקיצור היה נחמד מאוד
איך היה אצלכם?

כנסי דחוףףףףףףף

איך אפשר לראות קטעי וידאו? אני לוחצת על הקישורים של הקטעים שאני רוצה לראות ואני מקבלת דף עם משהו באנגלית שכתוב שם ואני לא מצליחה לראות

Sshirri

New member
גם אני ../images/Emo10.gif

גם אני לא הצלחתי לראות. את יכולה להיכנס דרך האתר לפורום ולשאול אותם שם אולי הם יודעים.

../images/Emo207.gifואני לא רוצה להרוס לכם את

המתח אבל בפרק אחד לפני האחרון (49) מישל תוציא את בטי מהארון בפני כולם

לא רוצה להרוס אבל אל כותבת שזה

עוד מישהי שדווקא כן רוצה להרוב..עוד אחת מאלה עם פיצול ... חח את אפלו לא שמה לב שאת מוציאה את עצמך סתומה .. "אני לא רוצה להרוס" אבל מגלה מה יקרה ילדה בן 5 יודעת שלא עושים ככה ..אם אל רוצים להרוס לא הורסים ..אולי את בת שנתיים שאת כ"כ סתומה... מי יודע..יש פה כל מני טיפוסים..

yw4cts3a

New member
תגידי את רצינית...?!?!?

טוב... סליחה שאני מתפרץ ככה למשהו שלא קשור אלי..אבל למה לדבר ככה?! מה היא כבר אמרה?! אפרופו ילדה קטנה, את כולה ילדונת מסכנה בת 11 שמשתמשת במילים לא ממש בוגרות כמו "סתומה" ומכניסה דברים לא קשורים בכלל... מה קשור פיצול אישיות?

מסכנה אמא שלך ..ומה הקשר לפיצול

אשיות?תחשוב לבד... מי שמדבר פה על מסכנים ..לך לקבוצת תמיכה יעילג..

למעלה