היי

אשה 45

New member
היי

מישהיא יודעת לגבי כרטיס חודשי של אוטובוס יש הנחה לחד הורית??ואיך מבררים במידה וכן?? תודה לכן ויום ניפלא

s h o o s h a

New member
הנחה בתחבורה הציבורית

ההנחה אינה ניתנת לכרטיסים חודשיים "חופשי חודשי" אלא רק לכרטיסיות וגם זאת על פי אישור של משרד התחבורה. זכאות להנחה בגובה 33% ממחיר הנסיעה בכרטיסיה בלבד ניתנת למי שמקבל הבטחת הכנסה. משרד התחבורה מקבל דיווח ישירות מהביטוח הלאומי ועל פיו מנפיק תעודות הזכאות.

אשה 45

New member
היי

ראשית תודה רבה שענית לי, כרטיסייה מה זה אומר?? על זה יש הנחה של 33%הכוונה?והיכן ניתן לברר מדוע אני לא קבלתי ממשרד התחבורה אני מקבלת הבטחת הכנסה,ידוע לך איך אוכל לברר זאת? מודה לך מאוד יונת

m i c h a l i

New member
מידע ממשרד התחבורה

מי זכאי לכרטיסיות הנחה בתחבורה הציבורית? 1.גברים ונשים שמלאו להם 18 שנה וטרם מלאו להם 65 שנה לגבר ו 60- שנים לאישה, שהמוסד לביטוח לאומי משלם להם אחת מהגימלאות המפורטות להלן: קיצבת שארים והשלמת הכנסה (שניהם ביחד). 2.גימלת נכות לפי פרק ט' לחוק הביטוח הלאומי נוסח משולב התשנ"ה 1995. (נכות כללית יציבה החל מ- 75%). 3.גימלה להבטחת הכנסה לפי חוק הבטחת הכנסה התשמ"א 1980, אינם זכאים מקבלי הבטחת הכנסה זכאים החל מ 1/1/2003 . שימו לב שרק מקבלי הבטחת הכנסה לפני 2003 זכאים להנחה. ולך אישה, אם את זכאית התעודה תישלח אליך בדואר. (אם לא קיבלת עד עכשיו את כנראה לא זכאית להנחה).

למעלה