היי

נועםג1

New member
היי

שלום אני חולה אפילפסיה מגיל 10 אני בן 30 מטופל בלמיקטל וטגרטול 1100 מ"ג ליום אני מעוניין ללמוד רפלקסולוגיה האם אני יכול ללמוד? האם זה לא יכול לגרום לגירויים אפלפטים או להתקפים? אני בסה"כ מאוזן יש לי רגשות מעטות ביד , כאשר התקף מלא מתחיל אצלי ביד אבל אני מתגבר על זה וזה חולף תוך מספר שניות. טפו טפו טפו התחושות ביד לא רבות בתודה מראש נועם.

היי נועם../images/Emo24.gif

לא הבנתי בדיוק מה הבעיה עם היד,רפלקסולוגיה ניתן ללמוד תמורת תשלום די מכובד בבתי ספר לרפואה משלימה. יש בתפוז פורום די טוב אשר עוסק ברפלקסולוגיה,גם אני למדתי ולא היתה לי שום בעיה עם גירויים או התקפים, שיהיה בהצלחה וברוך הבא

eh 21

New member
לדינה

אפשרי גם לחולה אפילפסיה לעבוד כמרפא בעיסוק?

היי...../images/Emo13.gif

מדובר בתחום מאוד מעניין, אני מצרפת קישור. וגם אנשים עם אפילפסיה יכולים ללמוד אותו כמובן, למה לא? בהצלחה.

eh 21

New member
דינה

ללמוד תמיד אפשר... השאלה היא אם יעסיקו מותר להעסיק כי בכל זאת זה טיפול באדם ואם עדיין יהיו לי התקפים (למרות שיש לי חלקיים אם זה נחשב...)?

../images/Emo20.gifאם יש לך התקפים חלקיים

אולי יש מקום לבדיקה נוספת אצל נוירולוג מומחה לאפילפסיה לשם בדיקה של מינון התרופות שלך, יכול להיות שתצליחי להגיע למצב שבו לא יהיו לך שום התקפים בכלל. אם רק תאמיני בעצמך,יעסיקו אותך בכל תחום שבו תרצי לעסוק בחיים
בהצלחה, דינה.

ruthty

New member
הי

דע לך שרפסולוגיה טובה לנו היות והיא משחררת את השרירים ועוזרת מאוד

eh 21

New member
זה דעי לך.....

זה אני יודעת גם אמרו לי את זה הרבה אנשים וקראתי על זה....שוב מותר לגעת באחרים?

למעלה