B Beautiful Scar New member 7/5/06 #73 מענין :] צילמתי אותכם ורק החנות של הפילים לא שמו לי את התמונות על הדיסק אז אנלא יכולה לעלות =[
B Beautiful Scar New member 7/5/06 #91 לא יודעת על מה אתה מדבר =/ פרצו לי הרבה לכינוים וגם למחשב תמיד לפני שאני סוגרת זה רושם לי שיש אנשים אחרים במחשב ואם אני אסגור את המחשב זה יסגור גם להם =/
לא יודעת על מה אתה מדבר =/ פרצו לי הרבה לכינוים וגם למחשב תמיד לפני שאני סוגרת זה רושם לי שיש אנשים אחרים במחשב ואם אני אסגור את המחשב זה יסגור גם להם =/
B Beautiful Scar New member 8/5/06 #103 האממממ לא. נראה לי ת'אמת אין לי מושג מה אני חושבת עליך הרי את "אלוהים" חחח ומדי פעם אתה עושה טעויות אבל "אלוהים" לא עושה טעויות =] זה כיף לחרבש במוח בכל מקרה אני רציתי =/
האממממ לא. נראה לי ת'אמת אין לי מושג מה אני חושבת עליך הרי את "אלוהים" חחח ומדי פעם אתה עושה טעויות אבל "אלוהים" לא עושה טעויות =] זה כיף לחרבש במוח בכל מקרה אני רציתי =/
K Kfiriboy New member 8/5/06 #106 נו את לא רוצה לאלץ אותי לחלק לינקים אז די לחרבש לי בשכל ותודי שאת קשורה ל"משהו שידפוק לך תראשששששששששששששששששששששששש"
נו את לא רוצה לאלץ אותי לחלק לינקים אז די לחרבש לי בשכל ותודי שאת קשורה ל"משהו שידפוק לך תראשששששששששששששששששששששששש"