היי:)

Evil Pig

New member
זה הזמן לשלב ב' של התוכנית השטנית

שלי נגדך! *משפשף את הידיים וצוחק צחוק ממזרי* אני אביא את שרדר < הראש פח! > והוא יכרות לך את הראש ויביא לי גוף! < זה כאילו קרייג מצבי הנינג'ה למי שעוד לא הבין.. > מה שאתם רואים עלי זאת תחפושת גומי! אני בעצם סתם מוח ענק! מואההההה מואההההה מואהההההה אההה וכמובן שאני אביא לך את רוקסטדי וביבוק שיכנסו בך לפני ששרדר יביא לי את גופך! תמיד חלמתי על גוף של בסיסט חמוד ומטאליסט שאונס גברים נשים זקנים וטף.

ברוכה הבאה בתאל../images/Emo24.gif

אני ורד:] ונסעת איתי חזרה ברכבת באיזשהו מפגש^^ ותשמעי נייטוויש.:]

Beautiful Scar

New member
אה נכוןןןןןןןןן זאת את?

ולא ממש נסענו ואני התבלבלתי ברכבת!! והגעתי לשום מקום והייתי צריכה לחזור לתל אביב ומשם לקחת את הרכבת הנכונה
טוב אנלא אסבך את העניינים וזה היה בפורים

McBlack

New member
איך יכולת לעלות על רכבת? לעפולה?../images/Emo4.gif

הכי עדיף זה לנסוע ברציף 1 על כל רכבת שתבוא, לרדת בתחנת ת"א מרכז ולנסוע מתחת ארלוזורוב במונית שירות. זה יוצא הכי זול. אגב, אני מאיה... מכפר תבור |חשה נידחת|

Beautiful Scar

New member
היי מאיה:)))))

לא אני קונה כרטיס רכבת לחיפה.. ומשם אני לוקחת אוטובוס לעפולה אבל אני קונה כרטיס הלוך חזור ללב המפרץ שזה עולה 18 שקל במקום 36 [פשוט כיוון אחד חינם] וכרטיס רכבת שזה עולה 54 ככה משהו כזה והכל יוצא לי 73 כמה לך יוצא? וסליחה שאני האמ חפרתי קצת..

באמת?? אני ירדתי די מהר, כי

הייתי צריכה להחליף רכבת... העיקר שהגעת הביתה בסוף:)

Beautiful Scar

New member
../images/Emo11.gif ואתה פאקצה O:

שכותב בוורוד במסנג'ר כפיר.. או אלוהים אם זה שמך האמיתי
בוא נתפלל ביחד. ונחזיק ידיים כולם. מה עשינו לא נכון במה טעינו, אנחנו, שקיבלנו את העונש הנורא מהכל, שעמנו נהיה ערסים ופאקצות? אה אלוהים? אה?!!?!?!?
[חחחח]

powermetal1

New member
היי! לא לזלזל ככה בכפירקצה!

הוא לא סתם כותב בורוד,הוא כותב בורוד עם קו מודגש ורדרד שכזה שמסנוור את העניים!

Musta Susi

New member
כוסעמק, הלך לי הגלגל של העכבר!!!

ובסוף אפילו לא היה שם כלום...

למעלה