היי:)

Judass

New member
קצת קשה להמליץ

בלי לדעת איזה להקות את אוהבת. Judas

Beautiful Scar

New member
היי:)

=O מאיפה להתחיל? ACCEPT HELOOWEEN IRON MAIDEN METALLICA PEARL JAM ולא אכפת לי מה תחשבו עליהם :) הם טובים. אפילו שכפיר אמר לי שהם גראנג' אבל כל כל סוג של להקה שהיא גראנג' היא שונה מאחרת. ALICE COOPER Blind Guardian grave digger heavens gate helstar judas priest motley crue במיוחד את השיר שלו shout at the devil
motorhead ^^ אני צריכה להמשיך?

powermetal1

New member
גראנג' זו סתם הפלצה,אין כזה סגנון.

ופרל נחמדים ביותר...או נייס את מכירה את הלסטאר

Beautiful Scar

New member
אנחנו לא מדברים הרבה אז כן ודאמ..

אתה ביישן.. כי אם לא היית ביישן לא היית שולח את ניר לראות אם זאת אני =O הלא כך?

Judass

New member
רשימה חזקה

טוב , לא פארל ג'ם :). אני מבין שיש לך האלבומים האחרונים של גרייב דיגר כי אם לא הם אפשרות טובה וגם ניתן למצוא בארץ. אם אין לך את Brutal Planet דל קופר אז הדישק הזה מעולה וגם יש בחנויות. גם שךושת האלבומים האחרונים של ברוס דיקנסון טובים מאד במיוחד Chemical Wedding וזמינים. אם את לא מכירה את אלבומי "הסולו" של UDO (הזמר המקורי של אקספט) גם הם אופציה טובה במיוחד Man And Machine ,HOLY. Primal Fear הם גם אופציה טובה לאוהבי Priest (ראלף שייפירס הזמר ,לשעבר של טיירן פייס וגאמה ריי , בעצם היה הפינליסט ביחד אם טים אוונס להחלפה של הלפורד) האלבומים Devils Ground או Blck Sun. בהצלחה. Judas

JumpInTheFire

New member
הייתכן?!?!?!?!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif

זה רק אני או שלא מצאתי פה פנתרה ברשימה שלך?!?!

Beautiful Scar

New member
אולי קראפ שכחתי אותם ../images/Emo7.gif(((

איך יכולתי
שכחתי אותם.. ואין לי הרבה שירים שלהם

Evil Pig

New member
את בכל מקום!!!!!!!!!!!

גם פה וגם בסיסטם! וגם בצמחונ(אצ)ים וטבעונים < טבעון שליטה! > אהה והיי אני דורון.. ברוכה הבאה..

הו

למי שלא שם לב, דורון מנסה להסיט את התשומת לב ממנו! הוא גורם לכך להיראות שהיא בכל מקום ובכך היא מנסה להתשלט על העולם. איך מאיפה הוא יודע שהיא בכל מקום? איך הוא יכול לדעת זאת אם הוא אינו באותו מקום גם?!?! עלינו עליך!! גם אתה בכל מקום!! אנחנו לא ניתן לך!! לאאאאאאאאאאאא ffffffffffrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeddddddddddddooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmm

Evil Pig

New member
סער עלית עלי ולכן אני צריך לשלוח

גובלינים תלת ראשיים עם לייזרים במקום עיניים וחרבות עם חומר מעכל מטאליסטים לרצוח אותך מואההההההההההההה מואההההההההההההההה

הו

אתה לא יודע שאני וגובלינים תלת ראשיים עם לייזרים במקום עיניים וחרבות עם חומר מעכל מטאליסטים ככה?! *מדגים עם 2 אצבעות משולבות* שיחקתי איתם אתמול פוקר :) אחלה חברה, למען האמת. תביא אותם נוריד כמה בירות ^^

למעלה