היי !!!!!!!

crap*

New member
היי !!!!!!!

שלום !! אני חדש בפורום !!!!! קוראים לי פיליפ , אבל אתם מוזמנים לקרוא לי פיליפ קירקורב!!! אני אוהב טראש מטאל למשל - KILLER TOMATO - AMUSING TOES - HEAD WITH NO HAIR - KI SO MASUKI מה אתם חושבים על הלהקות הללו? אני מאמין שהן מייצגות את הטוב שבסצנת המטאל! מקורן ביפן, ארץ השמש העולה. אני מקווה שתמצאו זמן להקדיש ללהקות מדהימות אלו ותעדכנו אותי בממצאכם.

Ozzy Osbourne

New member
אני רק רוצה לאמר שהניק שלך מצא

חן בעיני. ולגבי הלהקות שהזכרת אני לא יודע על מה אתה מדבר. אני גם מאזין לטראש לפעמים.ל KREATOR ו SODOM. וזהו נראה לי.

crap*

New member
תודה רבה!

הנני רוצה להוסיף עוד להקה על הלהקות המעולות שרשמתי לעיל והיא "אנטריסול". אנטריסול היא להקה רוסית מדהימה, מהעיר הנפלאה לנינגרד. אולי אנכם מכירים אותה וזוהי צרה גדולה. הפעם הראשונה שהתוודעתי ללהקה זו היתה בגיל 13 ו3 חודשים. להקה זו מנגנת שירי מחאה על המצב הקשה השורר בדרום סיביר. כידוע, בדרום סיביר יש מכת חרקים המשמידים את היבול, יבול החיטה. פעם התגוררתי שם, וסבי היה איכר עני ומסכן שהיה שומע אותם כל היום כדי להתעודד. שלא תבינו לא נכון, סבי לא אדם פושע, סבי איש טוב, והעובדה שהוא שומע מטאל לא מעידה על ערכיו המוסריים כמו שאני מצפה שכמה אנשים יעירו פה. ואוזי, לגבייך - כן , גם אני שומע את הלהקות הללו. אנשים טוענים שהן לא מוסיקה איכותית. אך אני לא מאמין להם, סוגיית התרבות הזו עוד נתונה לויכוחים רבים. אודה לך אם תמליץ לי על עוד להקות יפות ושוות את זמני. תודה מראש, פיליפ. "you may wanna shot me but i will never give you my coat" -head with no hair

Sham 69

New member
זה נשמע כמו סיפור ..

של הזקן הזה מהפרסומת של "ורג´יס אורגינל" (ככה קוראים לזה?) .. הסוכריות חמאה האלה ..

Black Cat

New member
KI SO MASUKI

להקה יפנית אדירה!!! ממש שולטת!! אני שמחה לראות שעוד מישהו אוהב אותה! לא שמעתי על הלהקה killer tomato יש לך שירים שלהם להמליץ לי?

למעלה