ככה אבא שלי חוזר מחר מקליפורניה והוא אמר שהוא קנה לי 13 חולצות של להקות שאני אוהב!!!!!!!!!!!!!
א איתן51 New member 16/4/06 #13 ככה אבא שלי חוזר מחר מקליפורניה והוא אמר שהוא קנה לי 13 חולצות של להקות שאני אוהב!!!!!!!!!!!!!
A AvtipuS New member 16/4/06 #16 ררררררר יולי יולי יולי אני רוצה להיות כבר בארה"ב %&@$^*&!@$^@*@%~!!!
® ®NuLy® New member 16/4/06 #17 ../images/Emo205.gifיווו מגניב אז למה למכור?! שיהיו לך! כמה שיותר יותר טוב
A AvtipuS New member 17/4/06 #19 אם כבר אז שירד כאן שלג :X סתם, תגידו בתומר בדיזינגוף יש דברים של סיסטם? חלוצות ותליונםי לשרשרת או משו? טנקס.
אם כבר אז שירד כאן שלג :X סתם, תגידו בתומר בדיזינגוף יש דברים של סיסטם? חלוצות ותליונםי לשרשרת או משו? טנקס.
I Ipecac0 New member 17/4/06 #20 הייתי שם היום יש פוסטרים חולצות יש אם אני לא טועה (לא בטוחה) תליונים לא בטוחה.
A ApeliT New member 17/4/06 #23 יש בלאונרדו זה בראשון, רחוב הרצל. נראה לי שיש שם תליונים, אני רוצה תתליון של באם. אני צריכה ללכת לשם.. טוב מה זה מעניין אתכם... חח
יש בלאונרדו זה בראשון, רחוב הרצל. נראה לי שיש שם תליונים, אני רוצה תתליון של באם. אני צריכה ללכת לשם.. טוב מה זה מעניין אתכם... חח
S Shotgun joe New member 17/4/06 #27 הייתי שם אתמול... לא היה לי כוח לחפש בין כל החולצות כי היה בחנות מלא אנשים וזה חנות פיצקית... אבל פוסטרים בטוח יש.. ועם אין בחנות אז אפשר להזמין מהאתר של החנות..
הייתי שם אתמול... לא היה לי כוח לחפש בין כל החולצות כי היה בחנות מלא אנשים וזה חנות פיצקית... אבל פוסטרים בטוח יש.. ועם אין בחנות אז אפשר להזמין מהאתר של החנות..
A AvtipuS New member 18/4/06 #31 חח לא משנה... גם ככה לא הלכתי לשם, היו יותר מידי התראות על המקום ושמועות שהיה שם פיגוע (בנוסף למה שכן היה, בסוף זה סתם שמועות)
חח לא משנה... גם ככה לא הלכתי לשם, היו יותר מידי התראות על המקום ושמועות שהיה שם פיגוע (בנוסף למה שכן היה, בסוף זה סתם שמועות)