היי בוקר ניפלא לכולם שיהיה לכם יום תוב
S Sweet berries New member 16/4/06 #2 ../images/Emo113.gifלמה אתה עושה לנו את זהP: אנחנו מקנאיםP: [אני לפחות, מניאקים יש לכל אחד פה 489765123 חולצות של סיסטם ] אה, אמ, כן, ובוקר טוב^^
../images/Emo113.gifלמה אתה עושה לנו את זהP: אנחנו מקנאיםP: [אני לפחות, מניאקים יש לכל אחד פה 489765123 חולצות של סיסטם ] אה, אמ, כן, ובוקר טוב^^
S ssdd12345 New member 16/4/06 #4 איזה חולצה יפהההה ../images/Emo7.gif בוא נעשה החלפות אני אתן לך ציור מזופת שעשיתי ואתה תתן לי את החולצה..
איזה חולצה יפהההה ../images/Emo7.gif בוא נעשה החלפות אני אתן לך ציור מזופת שעשיתי ואתה תתן לי את החולצה..
S Sweet berries New member 16/4/06 #5 ../images/Emo113.gifנצל"ש :| אמא שלי אמרה לי שלפי איזה ספר דפוק שהיא מאמינה בו -לשם שלי [בר] צריך להוסיף שם נוסף:| 4אבל חייבים לקרוא לי בו. כאילו, זה יהיה נגיד בר ~שם כלשהו~ ויליק :| אין לי רעיונות לשמות חוץ משירה תעזרו לי
../images/Emo113.gifנצל"ש :| אמא שלי אמרה לי שלפי איזה ספר דפוק שהיא מאמינה בו -לשם שלי [בר] צריך להוסיף שם נוסף:| 4אבל חייבים לקרוא לי בו. כאילו, זה יהיה נגיד בר ~שם כלשהו~ ויליק :| אין לי רעיונות לשמות חוץ משירה תעזרו לי
V V a m p New member 16/4/06 #8 מוזר... את יודעת, את לא חייבת לעשות מה שאמא שלך אומרת, אם נוח לך עם השם הזה ואת לא רוצה שם אחר אז את יכולה להשאר איתו, אם היא רוצה שתשנה לעצמה את השם...
מוזר... את יודעת, את לא חייבת לעשות מה שאמא שלך אומרת, אם נוח לך עם השם הזה ואת לא רוצה שם אחר אז את יכולה להשאר איתו, אם היא רוצה שתשנה לעצמה את השם...
S Sweet berries New member 16/4/06 #10 ../images/Emo113.gifאאמ את הויכוחים האלו כבר היו זה לא עוזר ממש:X
B Big bear New member 16/4/06 #9 אמרתי לך כבר בר ברה ויליק או בר בי ויליק חח סתם בצחוק, אני אחשוב על משהו...
S Sweet berries New member 18/4/06 #33 ../images/Emo113.gif../images/Emo122.gif אמא שלי הציעה יהלי :S
S ssdd12345 New member 18/4/06 #34 מה דעתך על...... בלולה?..... אל תגידי שזה שם לא טוב..כי הוא מצויין ככה חברה קוראת לי ואני נחמדה מספיק בכדיי לתת לך להשתמש בו!
מה דעתך על...... בלולה?..... אל תגידי שזה שם לא טוב..כי הוא מצויין ככה חברה קוראת לי ואני נחמדה מספיק בכדיי לתת לך להשתמש בו!
א איתן51 New member 16/4/06 #11 אני מוכר את החולצה!!!!!!!!!!!!!!!!! אני עושה מכירה פומבית מינימום-45 שקל