היי.. טוב שאתם זוכרים אותי באמת:( תבדקו מה התאריך היום..
S Sashka7 New member 26/3/06 #2 מזל טוב!! היום יש לך מומולדת!! שיהיה עד 120! יאללה תשתחררי כבר ותחזרי אלינו לשינוי שיהיה המון המון מזל טוב, אושר עושר ובריאות (נו וגם כושר אם בא לך... ) תהני ביומולדת שלך היום מתה עליך, ב- סשה
מזל טוב!! היום יש לך מומולדת!! שיהיה עד 120! יאללה תשתחררי כבר ותחזרי אלינו לשינוי שיהיה המון המון מזל טוב, אושר עושר ובריאות (נו וגם כושר אם בא לך... ) תהני ביומולדת שלך היום מתה עליך, ב- סשה
T tapr New member 27/3/06 #3 מזל טוב!!!../images/Emo65.gif ניקי, הרבה מזל טוב וכיף בצבא, תמשיכי להיות מוצ'ק ותהני מהחיים! אה, ותלכי להצביע! טל
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif ניקי, הרבה מזל טוב וכיף בצבא, תמשיכי להיות מוצ'ק ותהני מהחיים! אה, ותלכי להצביע! טל
ג גרשון צור New member 27/3/06 #4 מזל טוב עד 120!!! ותחזרי לשינוי אה בעצם כבר אין שינוי. אז פשוט שיהיה המון מזל טוב בכל אשר תפני
י יוראי הרצנו New member 27/3/06 #5 מזל טוב ניקי ../images/Emo13.gif הרבה איחולים וברכות לרגל יום הולדתך ! מאחל בחיבוק גדול ! יוראי
A asafz8 New member 27/3/06 #8 מזל טוףףףףףףףף כתבתי לך גם בפורום אוונסנס ואז באתי לכתוב פה אבל הקדמת אותי ניק ניק הרבה הרבה מזל טוב ועד 100 כ-20
מזל טוףףףףףףףף כתבתי לך גם בפורום אוונסנס ואז באתי לכתוב פה אבל הקדמת אותי ניק ניק הרבה הרבה מזל טוב ועד 100 כ-20