היי

yaelluu

New member
היי

טוב אז ככה ממש במקרה נכנסתי לפורום...דפדפתי בין אתרים והגעתי.. ומה שמוזר הוא שגם אני נמוכה...אין לי איזה בעיה אחרת (אני מקווה ) שידועה לי כרגע מלבד הגובה האמת שזה תורשתי במשפחה.. הייתי גם במעקב במח' אנדוקרינולוגיה לא ידוע לי שגילו אצלי את התיסמונת המדוברת לפחות לא נמסר לי . הייתי במעקב מאז שאני קטנה עד לפני 9 (היום ב 22) שנים לערך שאז החלטתי שדי זה סתמי ולא עוזר (המעקב בשניידר) ניסו גם לתת לי הורמונים לגדילה באיזשהו שלב) גובהי הוא 156 לערך...אני מקבלת מחזור סדיר יחסית כלומר פעם בחודש אבל לא בתאריך מדויק.. אין לי מושג אם קיימת אצלי התסמונת אבל בלי קשר לא ידעתי שיש כזו תסמונת . רציתי רק לעודד אתכן ולפרגן לכן על העבודה הנלאה שאתן עושות באתר.. עלו והצליחו ואני מקווה שהחיים רק יחייכו אליכן!

היי

תודה רבה על העידוד והתמיכה. אני חושבת שאם היית בבדיקות אצל אנדוקרינולוג אז הם היו עולים על זה אבל בכל זאת שווה בדיקה. תמשיכי לכתוב ולעדכן.

yaelluu

New member
עדכון

אין לך מה להודות לי אתן באמת בנות מבורכות!!! באמת חשוב שיש פורום שכל מי שיש לה את התסמונת יכולה לשתף ולשמוע גם אחרות... בקשר אליי אין לי את התסמונת אבל אני עדיין מרגישה איכשהו משויכת אני מרגישה ממש מחוברת למרות שגיליתי על התסמונת הזו רק בסוף השבוע הספקתי להבין מעט בנושא קראתי מאמרים ועבודות של סטודנטים כי באמת עינין אותי להבין קצת בנושא.. אני מרגישה הרבה אמפטיה וקרובה ללבכן. אז באמת תמשיכו עם עבודת הקודש כאן בפורום ואם מישהי צריכה משהו (תמיכה,יעוץ,אוזן קשבת ובכלל כל דבר ) אתן מוזמנות :) יעל

barbushi

New member
היי

איזה יופי שכתבת פה.על הגובה אפשר לדבר המון אני חושבת שזה איזה נקודה שלא תמיד מתייחסים אליה כי משלימים עם זה וכל אחד מקבל את עצמו בטבעיות. איך את הרגשת כשגדלת ועכשיו ,מבחינת הגובה ובכלל?

yaelluu

New member
המשך....

טוב אז האמת שכשהייתי יותר קטנה זה קצת הפריע לי דווקא שם אחים שלי היו לוקחים את זה כיתרון ובתור ילדה הייתי נעלבת-פעם דרך שניידר לקחו אותי פעם 1 לשיחה עם פסיכולוגית (הייתי בערך בת 10) רצו לראות עד כמה הגובה משפיע עליי אז אני זוכרת שסיפרתי לה שכשאני ואחיי רבים אז הם יורדים עליי, אבל מבחינה חברתית תמיד הייתי בראש אז זה חיפה על זה.. אני הספקתי להשלים עם הגובה בתקופת הצבא ..שמתי לב לזה לפי כלמיני דבריפ לדוגמא כשהיית מבקשת איזן משאלה תמיד הייתי מבקשת עוד כמה ס"מ :) היום אני שמה לב שזה לא קופץ לי בראש :) יש עקבים שדי מצמצמים פערים וחבר שלי 187 אז אני מקווה שהילדים שיהיו לי ב"ה יהיו קצת יותר גבוהים

למעלה