היי

HeavenlyB

New member
אותה תמיכה כמו בנואנדו

אלה תוכנות לסאונד, לא לוידאו. כן יופי, גם אני רוצה שהתוכנה תעשה הכל, כולל פקה ועוגה בבוקר, אבל תהיו ריאליים, אתם מדברים על שימוש ביתי, והנואנדו נועדה לאולפן המקצועי, שם אין צורך בזה, כי שם אנשים יודעים לתת לאנשי המקצוע היעודיים את העבודה, ולא לשלב הכל בחבילה אחת כדי לחסוך כסף. גם פרוטולס, וגם לוג'יק לא ייצרו לך קובץ וידאו בסוף, אלא רק את האודיו. בנואנדו יש את האפשרות להחליף את האודיו בקובץ וידאו קיים, אבל זה תומך רק בפורמטים בודדים.

epotex

New member
אני עדיין בדעה שתוכנה שיודעת

להכניס וידאו תדע גם להוציא אותו...{בסיסי} נראה לי מתוקף תפקידך כמנהל הפורום אתה מאוהב קשות בSX הא? אחרת איך אתה מסביר את הסנגוריה שלך?

elper11

New member
בלי שום קשר לסנגוריה...

כמו שאינסטלטור עובד עם צנרת והיא בתוך הקיר..אבל הוא לא מתקן את הקיר אם הוא שובר..יש לו עוד אנשי מקצוע באותו העסק שתפקידם לסדר את הקיר אחריו.. אז הנואנדו קולטת את הוידאו..מסנכרנת את האודיו לפיו..אבל היא לא מוציאה את הוידאו... כי היא תוכנה לסאונד...תחשוב על זה כטובה לאנשי הסאונד והוידאו... שיפור בכלי עזר ממש קטן... סידירום קורא את הדיסק..למה הוא לא יכול לכתוב עליו.. כי בשביל זה יש את הצורב... אז נואנדו היא כמו הסידירום :) ויש תוכנות שעובדות על הוידאו... ואז פשוט אתה עובד עם הנואנדו על הסנכרון של הסאונד..מתקן את הסאונד או מה שתרוצה.. ואז מוציא את הסאונד בקובץ ובתוכנה לעריכת וידאו אתה מדביק את הסאונד על הסרט...

HeavenlyB

New member
אני מסביר את הסניגוריה בכך

שאני איש מקצוע שיודע להפקיד בין תפקידים שונים. אתה מצפה מתוכנת מוסיקה שתייצא לך קובץ וידאו. כמו שתצפה ממכונת כביסה שתייבש לך את הבגדים.

למעלה