היי!!!

TaliAvitali

New member
היי!!!

היי אני חדשה פה... קוראים לי טלי ואני בת 14 (החודש 15!!!) אני מחיפה והלהקות האהובות אליי הן: Simple Plan, Good Charlotte, Green day, Avril Lavigne, The Rasmus, Fall Out Boy ועוד...

סופי 777

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

ומזל"ט! אני אוהבת את כל הלהקות שאמרת חוץ מ..מ...אבריל לאבין=\ שונאת אותה היו לי את שני הדיסקים המקוריים שלה שכל אחד עלה 80 ש"ח ומכרתי את שניהם ב-25 ש"ח...חוחוחוחו

TaliAvitali

New member
ת'אמת

גם אני לא ממש אוהבת אותה... פשוט נכנסתי לראות איזה להקות יש לי הכי הרבה במחשב והיא הייתה בינהם כי יש לי איזו חברה שאוהבת אותה והשאלתי ממנה פעם את הדיסקים שלה והכנסתי את כל השירים של אבריל למחשב שלי..

Dorin555

New member
יואוו.

אתן אוהבות אבריל-סבבה. רוצות לשמוע את השירים שלה-תהנו. מה אתן שמות על מה שאחרים חושבים? בגלל שאחרים לא סובלים אותה אז גם אתן לא שומעות? תעשו מה שבאלכן ומה שכיפלכן.SS: אולי אתן באמת לא אוהבות אבריל. אבל, תפסיקו עם זה כבר><'

Mazi Love Brian

New member
../images/Emo210.gif צודקת, אני אוהבת אותה ולא

אכפת לי מה אמרים חושבים על זה ^.^

לושהה

New member
צודקת כלכךך!

אני הרבה זמן לא שמעתי אבריל, ועכשיו חזרתי, והתמכרתי קשות לMy happy ending [בפעם ה34562 בערך
] ברוכה הבאה, דרך אגבב.. אני יובל

מותק13

New member
בורכית לך../images/Emo140.gif

אני ירדנה-שילוב נעיים
ואני שומעת מדי פעם אבריל...אבל נתחיל את כל זה עוד פעם?!אותי כבר רצחו כמעט פעם אחתת

TaliAvitali

New member
תודה...

רק שיהיה ברור לא אמרתי שאני סונאת אותה ויש כמה שירים שאלה שאני כן אוהבת... פשוט בזמן האחרון לא באה לי אליה, אולי מתי שהיא תוציא אלבום חדש אני אחזור להקשיב לה.. גם לא אכפת לי מה חושבים על המוזיקה שאני מקשיבה, אני מכירה מלא אנשים שלא אוהבים את המוזיקה שאני מקשיבה לה ואני לא אוהבת את המוזיקה שהם מקשיבים לה.. אולי אני לא מתחברת אליהם כמו מי שכן אוהב את אותן הלהקות/זמרים. זה לא מפריעה לי ואני לא אפסיק לעשות משהוא שאני ממש נהנהת (להקשיב לאותה המוזיקה) רק כי אני ידעת מישהוא פעם אמר לי שהוא לא אהב אותה...

לושהה

New member
אל תרגישי רע או משו..

זכותך לחשוב מה שבא לך! אם את אוהבת אותה, אז בכיף, ואם לא, אז לא..

סופי 777

New member
תקשיבי מה שבא לך../images/Emo9.gif

אני רק אמרתי שאני לא אוהבת אותה וזהו:) מישהו אמר לה להפסיק? חוחוחוחו

Mazi Love Brian

New member
../images/Emo210.gif ../images/Emo9.gif ברוכיייייייית,

אני מזי 15 חיפה
בטוחה שתישתלבי D: ,

וולקאם../images/Emo223.gif

אחלה להקות.. את גם מוזמנת לקומונה של FOB - 15010
ואת אבריל בתור אדם אף פעם לא סבלתי.. אבל יש לה כמה שירים נחמדים, למרות שכבר לא שמעתי אותה מלא זמן

m i c k e y 15

New member
הלווווו! ברוכית!

אני מיכל ואני אוהבת את אותן להקות שאת..יש לך טעם טוב!

../images/Emo199.gif בורכית ../images/Emo192.gif

הממ.. אני שחר, בת 14 עוד שבוע. תהני לך פה :) ומתי יש לך יומולדת..? תאריך..?

למעלה