היי!!!

D@nielle 182

New member
היי!!!

אני עכשיו בשיעור מחשבים, לומדת אקסל... ב ו ר י נ ג !!! לא חשוב, רציתי לשאול אותכם משהו. נכון בדיסק האחרון שלהם- TAKE OFF YOUR PANTS AND JACKET אז מי קיבל שיר בונוס??? לחברה שלי יש את השיר I WANNA FUCK A DOG UN THE S... איזה אתם קיבלתם- אם קניתם את הדיסק עם הבונוס... אני קניתי את הדיסק עם העטיפה הקשיחה ככה שזה ממש באסה... לא נורא!!! דניאל. שבלול| נ.ב-
לשירה!!!

לי יש 2

לי יש 2 TOYPAJ דיסקים.. ושניהם עם בונוסים.... אחד מהם כמו של חברה שלך- I WANNA FUCK A DOG IN THE ASS.... ואחד זה WHEN U FUCKED GRANDPA.... זה נראה לי לא הגיע לארץ... אבל אולי אינ טועה כי לי יש אותו מארהב... ופאק איי דוג זה מהארץ..... זה בונוסים קורעים וקרועים.... ואני שרתי למורים שלי את השירים אבל במקום I אמרתי את השם של המורה... חחחחח

~BLINK182_gurl~

New member
תודה על המידע!

בכל אופן תודה על המידע... נכון החברה שדיברתי עליה- אז...זאת שירה שהיום יש לה יום הולדת !!! ואני כותבת את ההודעה הזאת מהבית שלה!!! אז תודה ...
דניאל

Ran-182

New member
כשהייתי בפריז

יצא לי לקנות את הדיסק החדש, יצא לי את ה PANTS, ששם יש את פאק אה דוג אין דה אס שדיברת עליו. אבל אפשר להוריד את כל השירי בונוס מהאינטרנט. אבל יש משוגעים באמת שקונים כל דיסק עד שיוצא להם את כל השלושה. -TAKE OFF -PANTS -JACKET

למעלה