היי...

eynat4

New member
היי...

רציתי לשאול שאלה לגבי הילה- ידיד שלי טוען שהוא רואה הילות (לאחרונה הוא למד איך להתמקד בזה) והוא אמר שההילה שלי צהובה.. מישהו יודע מה זה אומר? ועוד שאלה- האם צבעי ההילה יכולים להשתנות במהלך החיים? למשל כשעוברים לדרגה רוחנית גבוהה יותר או כשהקשר לעצמינו גדל ייתכנו שינויים בהילה?

יענה לך לפי הידע שלי ../images/Emo146.gif

אנחנו מורכבים מהמון שדות אלקטרומגנטים שמוקפים מסביבנו ו זה ניקרא הילה אכן הצבעים משתנים במהלך חיינו בעקבות שינוים פיזים ועבודה עצמית אם אנחנו בוחרים לעשות כך ומין הסתם כשאנחנו עולים בדרגה רוחנית הצבעים משתנים בהתאם. רק שאדם נפטר אין לו ההילה הצא'קרות שלו נסגרות , ואפשר לחוש בכך על ידי טיפול. אנחנו מורכבים מהמון צבעים בהילה ולוא דווקא על ידי צבע אחד . אפשר לאבחן הילה ולדעת יותר על עצמך אבל השאלה היא מה אתה עושה א ם זה הידע הזה ! בהצלחה

צהוב בהילה

מסמל את האינטלקט, את הזיכרון, את יכולת הלימוד, ואת האגו... זה הצבע של צ'אקרת הסולר פלקסוס - מקלעת השמש. ההילה מורכבת ממספר שכבות, מה שבדרך כלל רואים זהא תהשיכבה הראשונה, שמשקפת א תהמצב הגופני, האנרגיות בגוף. להבנתי. הצבעים יכולים להשתנות כתוצאה משינוי מצב הגוף, למשל, ירידה בלחץ הדם, או איזון מצב בריאותי לקוי, וכו'. כמובן, שבעצם כל מצב מנטלי או רגשי יש לו ביטויים בגוף, ככה שבסה"כ - הכל משפיע על שיכבות ההילה השונות...

undersun

New member
מסכים איתך

אני לא סגור בקשר להסבר של הצבע, אבל בהחלט מסכים שכל מצב מנטלי מתבטא בהילה. אני מרגיש את זה במיוחד שאני דואג או אובר חושב על משהו שמטריד אותי, דלדול אנרגיה רציני. בקשר לראיית הילות, הצלחתי כמה פעמים לראות הילה אצל מישהו אבל לא הייתי מספיק מרוכז בשביל לראות טוב.. הצלחתי פעם אחת להיכנס לטראנס ולראות את ההילה שלי במראה, זה היה מדהים!! בעיקרון מי שרוצה לנקות את ההילה שלו, שיעשה את המיטב לנקות מחשבות ורגשות מטרידים, להבין איפה השורש שלהם.. ושהכל שטויות וצריך לזרום הלאה תמיד, לעשות את המיטב לא להיתקע בשום רגע !! למי שמתרגל אני ממליץ לרקוד למקצב שחוזר על עצמו, על מנת לשחרר את הגוף ולהיכנס לטראנס.. תוך כדי תנועה יותר קל לנקות את הראש, אני אוהב לרקוד סתם לבד בשביל הכיף, משחרר ועושה טוב על הלב

נופשת

New member
צבעים בהילה

השדה האנרגטי שלנו מורכב מכמה צבעים. והוא משתנה בכל שניה, בהתאם למה שעובר עלינו באותו רגע. בכל אופן, הצבע הדומיננטי שלנו הוא זה שצובע את השדה. כלומר, הילה צהובה, משמע זה הצבע הדומיננטי שלך. אגב, רוב הישראלים די צבועים בצהוב. בנוסף שלכל מה שצויין פה, צהוב אחראי על החלק המנטלי שלנו. הצבע הצהוב, הוא סוג מסויים של אנרגיה שאיתה את פועלת כרגע בחייך. זה ברמה העקרונית. ברמה האישית, לא כל אחד שלמד לראות הילות, חייב ישר להגיד מה שהוא רואה, כי לא תמיד הוא כבר יודע איך ועל מה להסתכל. מה גם שאמירה כזו די תוקעת אותך, מה את בדיוק אמורה לעשות עם זה? לדעתי, אם מעניין אותך, גשי להילר שיודע לקרוא הילות, וגם יודע איך להגיש את האינפורמציה שהוא שואב מהקריאה בצורה נגישה, ברורה ומקדמת לעבודה אישית.

night mistress

New member
ומה זה כחול צלול?

אמרו לי שיש לי תכלת צלול כמו אפקט של זכוכית מעט כחלחלה..

למעלה