היי:)

maya in chains1

New member
היי:)

אני לא כל כך יודעת אם זה המקום המתאים אבל זה הפורום היחיד שמצאתי שאולי יכול להתאים לבקשה/שאלה שלי, אז סליחה אם זה לא המקום... אני תלמידת כיתה יב' ופעילה באחת מהתנועות "הכחולות" שבארצנו, כאחד מהפרוייקטים שהחלטנו להרים רצינו לשלוח לחיילים חבילות (מדובר במספר לא מבוטל של חבילות) שאנחנו מכינים (עם מיני מאכלים טובים:) והבעיה היא כזאת: העמותה למען החייל לא כל כך נחמדה משום מה,זו כבר לא פעם ראשונה שאני פונה לעמותה בבקשה שרק יקחו את החבילות שהכנו ופשוט לא עוזרים לי,בשנה שעברה הם הסכימו סוף סוף לקחת את החבילות שהשקענו בהן מלאאאא ולקח אותם איזה חייל מוזר שלדעתי לא העביר את זה לאף אחד (אח"כ לא קיבלנו שום תגובה ) שאלתי היא אולי מישהו יכול להפנות אותי למישהו שכן יקח את החבילות לחיילים?(או הצעות אחרות שיעזרו לנו )תודה בכל מקרה ושוב סליחה אם זה לא המקום...יוםטוב

paulika

New member
לא יכולה לעזור בשאלה ששאלת, אבל

רוצה לשבח על היוזמה המבורכת. כל הכבוד לך ולחברייך. אולי כדאי לכם ל"אמץ" מחלקה, גדוד או משהו כזה? יש כאן בנים, שהם מפקדים, אולי דרכם תוכלו להגיע לחילים שלהם ולפנק אותם.

maya in chains1

New member
זה רעיון ממש טוב

אם יש פה באמת איזה מפקד כזה אני אשמח לעשות כזה דבר שישאר גם אחרי שאני כבר אתחייל בעצמי ... השאלה-איך מגיעים למפקד כזה כי אני לא כל כך רוצה "לאצץ" יחידה של אנשים של חברים שלי...

לגמרי במקרה, אני מכיר מישהיא

שהיא אם לחייל שמקדישה את כל זמנה לאיסוף ומשלוח חבילות לחיילים, נדמה לי שיש לה אפילו עמותה לצורך זה. סיפרתי לה על המייל שלך ,והיא שמחה מאוד. שמה נועה קשת מס' הטלפון 7579826 054

אממאא

New member
תנסי לפנות לפנינה קדם מפורום

למען הקהילה (פה בתפוז) היא מארגנת לפעמים פרוייקטים גדולים, אולי היא תוכל לעזור לך, או להפנות אותך... כל הכבוד על היוזמה, ובהצלחה

maya in chains1

New member
וואוו!!

חח לא חשבתי שיענו לי כל כך מהר ובכזאת יעילות!אני אתקשר למספר שנתתם פה!תודה רבה :)

mikca

New member
יישר כח ../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif../images/Emo140.gif

../images/Emo45.gif כמה כיף לשמוע על נוער שכזה

ואחר כך שומעים אמירות שהנוער הולך ופוחת.( וגם : בדור שלנו....)

oshiko

New member
עוד לא קם הדור שלא חשב ...

שהדור הבא אחריו "הולך ופוחת". עוד לא קם הדור שצדק בעניין הזה. דּוֹר הֹלֵךְ וְדוֹר בָּא, וְהָאָרֶץ לְעוֹלָם עֹמָדֶת (קוהלת א, ד)

paulika

New member
לא רוצה להתווכח עם אבא.. אבל אני

כן חושבת שנוער כזה הוא לא ממש אופיני לנוער בימינו, לצערי

תשלחי לנו!

לגיבעתי גדוד צבר (מבצעית) אנחנו נשמח לקבל את החבילות ועוד יותר נשמח לשלוח תודות תתקשרי לדנה והיא כבר תיתן לך את שאר הפרטים 0506259171 תודה רבה...

למעלה