maya in chains1
New member
היי
אני לא כל כך יודעת אם זה המקום המתאים אבל זה הפורום היחיד שמצאתי שאולי יכול להתאים לבקשה/שאלה שלי, אז סליחה אם זה לא המקום... אני תלמידת כיתה יב' ופעילה באחת מהתנועות "הכחולות" שבארצנו, כאחד מהפרוייקטים שהחלטנו להרים רצינו לשלוח לחיילים חבילות (מדובר במספר לא מבוטל של חבילות) שאנחנו מכינים (עם מיני מאכלים טובים
והבעיה היא כזאת: העמותה למען החייל לא כל כך נחמדה משום מה,זו כבר לא פעם ראשונה שאני פונה לעמותה בבקשה שרק יקחו את החבילות שהכנו ופשוט לא עוזרים לי,בשנה שעברה הם הסכימו סוף סוף לקחת את החבילות שהשקענו בהן מלאאאא ולקח אותם איזה חייל מוזר שלדעתי לא העביר את זה לאף אחד (אח"כ לא קיבלנו שום תגובה ) שאלתי היא אולי מישהו יכול להפנות אותי למישהו שכן יקח את החבילות לחיילים?(או הצעות אחרות שיעזרו לנו )תודה בכל מקרה ושוב סליחה אם זה לא המקום...יוםטוב
אני לא כל כך יודעת אם זה המקום המתאים אבל זה הפורום היחיד שמצאתי שאולי יכול להתאים לבקשה/שאלה שלי, אז סליחה אם זה לא המקום... אני תלמידת כיתה יב' ופעילה באחת מהתנועות "הכחולות" שבארצנו, כאחד מהפרוייקטים שהחלטנו להרים רצינו לשלוח לחיילים חבילות (מדובר במספר לא מבוטל של חבילות) שאנחנו מכינים (עם מיני מאכלים טובים