היי......

mar212

New member
היי......

מישהו יודע אם קיים אתר שדרכו ניתן להכיר פרטנר לסקס ולבילויים. אבל אני מחפשת מישהו טחון(עשיר) מאזור המרכז. תודה

יש לנו לוחות פורום,

אולי שם תמצאי מישהו שיתאים לך. חוץ מזה, אני בטוחה שיש אתרים לחיפוש פרטנרים, ניסית לחפש בקישורי הפורום ובgoogle

mar212

New member
היי

כל החיפושים מעלים תוצאות מאוד כלליות. אני מחפשת משהו ספציפי יותר- לא כמו קופידון וJDATE. בכל מקרה, אם מישהו כאן בקטע או יודע לאן להפנות אותי - אני אשמח. תודה ויום טוב.

xcale

New member
הי MAR

קראתי את המודעה שלך ואולי אני יכול לעניין אותך... אני גבר כבן 30 מבוסס, אמיד מאזור המרכז. נראה טוב, מתעמל קבוע, ליברלי ומחפש קשר של ריגושים והתנסויות. אם מתאים לך, צרי קשר ל - [email protected] ENJOY

sextoy6

New member
כלומר את רוצה סקס תמורת כסף?

אני רק רוצה להבין את זה... את רוצה להכיר מישהו שיש לו הרבה כסף והוא יקנה לך דברים או ישלם לך תמורת זה שתזדייני איתו...אממממ יש לזה שם היום לא? .. זה סוג של מקצוע...

../images/Emo24.gif בהחלט המלצה נהדרת

לאחרונה הצטרפתי כחברה באתר והכרתי יזיז. ממש כיף לנו בלי לחץ לחתונה סתם יחסים בכיף. מומלץ ביותר.

../images/Emo24.gifכן בהחלט ניתן למצוא

באתר www.sexpal.co.il תוכלי למצוא אנשי עסקים טחונים שמחפשים בת לוויה וסקס ממש מומלץ.

redrider

New member
שימו לב ילדים

אם אתם רואים דבר כזה ביער אל תקטפו. פטריות קטנות שכאלו מפרישות גם חומר בלתי נראה הגורם להתקפי צחוק בלתי נשלטים

זה הורג אותי,פשוט הורג אותייייייייי

להמ גבר חושב,שאפילו אם רוצים קשר לסקס, רק התמונה של האיבר שלהם,יעשה את זה, הריעושים סקס עם כל הגוף ,והפנים.. טיפ קטן לכל גברברי והמחפשי סקס..

למעלה