היי..=)

Shexy potato

New member
היי..=)

טוב..אז סוף שבוע הייתי באיזה סמינר מד"צים [כן..אני מדריכה ..חח] אז..היה כייף.מאד=] ועכשיו אנוכי בבית..אמא נתנה לי הייתי מסטולה מעייפות ואני טיפה משועממת...=\ אז תספרו..איך היה הסופ"ש שלכם?כייף?נחמד?מעפן? שבוע טוב...

shoohy

New member
גמני בביתP:../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

מיני-שעורה בעין זה לא נחמד+-+ סתם נו על מי אני עובדת?! זה מאוד נחמד=|...חוץ מזה שזה קצת מפריע לקרוא.אהא..=| סופ"ש..אממ עבר אממ בסדר.. אממ. כן.+-+

Just TalTi

New member
מד"צים בנוער העובד?

עם התיק? כל החברים שלי היו. והיום לכולם היה אותו תיק
זה היה נורא

Shexy potato

New member
חח..המ..

אנחנו בני המושבים [שזה כעיקרון חלק מהנוער העובד] ו..לא..איזה תיק?! חח..בקושי אוכל מביאים לנו הקמצנים..

Just TalTi

New member
תיק מכוער כזה

כחול אדום שכתוב הנוער העובד והלומד בלה בלה בלה מחוז דרום כריש כתום

Shexy potato

New member
הא..

אנחנו מחוז מרכז ...ולא הביאו לנו תיקים.. חח..וגם לא היינו באים איתם לבית ספר או משהו

hellofanickname

New member
../images/Emo72.gifאלללללללללללההההההההההה

בני המושבים
איך היה בסמינר מחוז מרכז?P: ראית צורנים מסטולים?XD מאיפה את בכלל? ואנחנו ל-א מהנוע"ל|-B

Shexy potato

New member
הופההה

היה בן זונה..:) בטחחח ראיתי צורנים מסטולים..אנחנו בקשר עוד מהקורס מדצים [שהיה בחופש הגדול..] הממ..אני מדרום שרוןן...:) מה?!בטח שאנחנו מהנוע"ל...אנחנו "חטיבה" בנוע"ל.. חח...מה זה חשוב אבל?..מאיפה את? =)

יסמינעע

New member
נצל"ש

סימפל פלאן הופיעו בקובי דו כל הפרק, והופיעו וכל זה, היה שולת ^^ (אל תחשבו שאני רואה את זה, חברה שלי סיפרה לי ^^*)

../images/Emo12.gif

גמלי יששששששש ומחר אני מדריך פעם ראשונההההההההההה יש שיבוצים!! יאיי!! טלי טלי.. איזה קן הם?

למעלה