היי..

the h s

New member
היי..

אני יודעת שאני לא צריכה לפתוח הודעה חדשה, אבל לא מצאתי מקום לשרשר.. אולי כתבו את זה ואולי לא אבל בערוץ הילדים יורדים חזק על הגיים בויז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם קראו להם "גייבוי" (טפו טפו טפו!!) וגם אחד מערוץ 24 אמר:"אני לא מבין למה בחרו אותם אצלכם ללהקת השנה"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וקובי אומר :" זה לא אנחנו זה העם, כנראה שזה מה שהעם אוהב"!! אני הייתי בשוק!! וגם הייתה שאלה עליהם:" למי מחברי הגיים בויז יש אח תאום?" 1) ערןמזור והמשך.. טוב אני מקווה שהבנתם בכלל מה שרציתי ממכם, ושתגיבו לי.. הנה תמונה לשינוי האווירה!!

כןןן..

שמעתי ירדו עליהם חזק שילכו לעזאזל.. קנאיםםם אבל לפי מה שהבנתי קובי מחט מזה התבאס שירדו עליהם אז בכל הזדמנות שהייתה לו הוא ניסה לשבח אותם קצת.. חחחח

בני זונות מי שאמר את זה!!!!!

מצטערת שאני מקללת אבל על זה אני לא יכולה לשתוק ועו שקיללו את אהובייי אדם ואושרי איך הם יכוליםםםם ק=נ=א=י=ם ל=ר=צ=ח!!!!!

liat love yaniv

New member
ממ..

בהתחלה.. חשבתי שהם סנובים....הומואים...מגעילים כאלה....... ממש חשבתי שהם הגיי בוי לא גיים.. ואז...ראיתי קליפים שלהם...ראיתי אחד אחד מהם בתמונות...ראיתי אפילו 2 חתיכים בתמונות.. ערן ואדם... ואייייין הבנתי שהם לא נראים הומואים...ואני עכשיו אוהבת אותם! אתם מכירים את זה שאתם רואים מישהו?הוא נראה לכם מגעיל..או משהו לא טוב ואז אתם מדברים איתו או מתחילים להכיר אותו ורואים שהם הכי אחלה!?? אז זה מה שקרה.. אבל זה רק ששמעתי אותם וראיתי אחד אחד בתמונות.. לא שהכרתי אותם ממש ממש..

למעלה