היי

heatm

New member
היי

היי לכולם, הודעה ראשונה שלי בפורום הזה
אז דבר ראשון נעים מאד אני אבי מתל אביב ועליתי מאוקראינה לפני 14 שנים..וזהו בערך... נתחיל בסתם "סקר" קטנצ'יק.. באיזה שפה אתם לרוב מדברים עם החברים שלכם? רוסית/עברית/חצי חצי... אני אישית רוב החברים שלי רוסים אבל כמעט עם כולם אני מדבר בעברית... אז מה איתכם חבר'ה?

SpyKid

New member
אני בדרך כלל בעברית,

גם כי זה יותר נוח ורגיל לי, וגם כי חלק מחבריי לא מבינים רוסית ^^

B o o o o M

New member
עברית שליטה ../images/Emo13.gif

חחח יוצא לי לדבר בעיקר עברית
אבל לא רק !

טלינקה5

New member
נצל"ש- הרוסית שלכם

האם יש לכם רוסית ממש טובה? כאילו ברמה של הדקדוק והכל?

אני 15 שנים בארץ ויחסית לזה יש לי

רוסית טובה.... אני מדברת דיי טוב ברוסית אני קוראת אני כותב עם הרבה שגיאות אבל בכל זאת

M a r U s k A

New member
בדרך כלל בעברית..

יש לי חברים גם ישראלים וגם רוסים ובדרך כלל אנחנו ביחד אז לא מתאים לדבר ברוסית . עם אנשים ספציפיים ביותר אני מכניסה משפטים ברוסית, אבל זה מצחיק מאוד משום שאני מרגישה בנוח לדבר בצורה כזאת אך ורק עם אנשים שאני מאוד מאוד התחברתי אליהם, כמו עם קיריל למשל. חוץ מזה, ברוך הבא לפורום, אני מרינה וזו בערך ההודעה ה56748930 שלי בפורום!

Janem

New member
כל החברים שלי ישראלים.

וזה כולל רוסים שמדברים עברית ושאיתם כמובן אני מדבר עברית. אבל יש ת'חבורה של בנדוד שלי שהם 22+ ואיתם אני מדבר רק ברוסית.

Evil Gremlin

New member
WASUP

מה קורה? אני דוד, אני משו כמו רוח רפאים פה... הייתי בפורום לפני הרבה זמן אז לא היתי פה הרבה זמן ועכשיו בערך חזרתי, אבל אני בצבא, ויש לינדודי שינה אז אני שם הודעה פה ושם בסופי שבוע בד"כ בלילה ואז בודק את התגובות בעוד שבוע... ואז אני דופק את הראש בקיר...סתם כי זה נותן הרגשה נחמדה

עם אנשים שלא יודעים רוסית אני מדבר

בעברית. (למרות שגם איתם אני יכול לדבר ברוסית.) ועם דוברי רוסית אני מדבר ברוסית.

למעלה