היי

@זהר@

New member
אכן ../images/Emo6.gif

עכשיו נשאלת השאלה אם זה טוב או רע שאת זוכרת

עידית_

New member
זוכרת אותך לטובה, כמובן ../images/Emo98.gif

וטוב לראות שעוד אנשים הגיעו משם, והפריחו
חיים בפורום הזה!

@זהר@

New member
נחמד לקבל כזאת קבלת פנים נחמדה

כבר הרבה זמן שלא ביקרתי בפורום תכנות, התגעגתי....

באפט

New member
"פתרון לא רקורסיבי"

זה טאוטולוגיה, כל אלגוריתם רקורסיבי ניתן לקומפילציה לאלגוריתם לא רקורסיבי (איטרטיבי) שקול, וברור שלא לזו הייתה כוונתי. אני התכוונתי לנוסחה בסגנון מה שמופיע בקישור הנלווה. אני אעתיק את הנוסחה לכאן אבל אני לא אחראי לתוצאות האמיתיות
Fib(n) = Phin – (–Phi)–n = Phin – (–phi)n ----------- sqrt(5) שימו לב שאין חיסכון בסיבוכיות הזמן של הבעיה מול הפתרון הרגיל (במימוש יעיל כמו של עידית, כמובן).

@זהר@

New member
נקודה פסיק

מסמנת סוף פקודה, גם אם הפקודה עצמה ריקה זה תופס. כלומר אם תכתבו לדוגמא: ;;int a בעצם יש לכם כאן שתי פקודות, הגדרה של a ועוד פקודה ריקה. זה חוקי לגמרי אבל מיותר. כנ"ל לגבי נקודה פסיק אחרי בלוק, זה כאילו שמתם פקודה ריקה אחרי הבלוק. זה לא מזיק אבל גם לא מועיל לכלום, בשני המקרים (עם נקודה פסיק או בלי) זה יעבור קומפילציה.

ihovav

New member
זה דבר שתלוי בקומפיילר

אני יודע שישנם דברים שתלויים בקומפיילר ואין להם הגדרה ברורה - כמו בMACRO - הצבת פרמטרים בתוך המקרו בתנאים מסויימים אינה זהה בMSVC וב BORLAND

באפט

New member
אתה בטוח?

אני חשבתי שפקודה ריקה היא חלק מהדקדוק התקני של השפה. האם זו תוכנית תקינה ב-c: main() { ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; return 1; }

@זהר@

New member
נראה לי

שהבעיה היא שאתה מדפיס רק את התוצאה הסופית, בדוגמה שלך -> 8. זה בגלל שאתה מדפיס ב main ולא בתוך fibo. כשאתה פונה ל fibo היא פונה ל fibo וכך הלאה והלאה, בסוף שאתה חוזר ל main אתה מקבל רק את התוצאה הסופית של כל ה fibo שרצו. ובאמת הנקודות פסיק מחוץ לבלוקים מיותרות.

למעלה