היי.

orisun

New member
היי.

שאלה. האם לדעתכם, קולדפליי מיחזרו את הrush of blood בx&y ? לדעתי שני האלבומים האלה טובים אבל הם יותר מדי דומים, לדוגמה את fix you מאוד מזכיר את the scientist למי שזוכר, כש rush of blood to the head יצא, ישר כל מבקרי המוסיקה היללו אותם, האלבום מכר והפך אותם לאחת הלהקות הכי גדולות בעולם. ולכן יש כאלה שאומרים שהם פשוט החליטו לא להחליף נוסחה מנצחת ועבדו עם אותו סגנון גם באלבום האחרון. אז מה אתם אומרים? דומה או שונה? חג חנוכה שמייח לכולם.

lol lypop

New member
i really disagree

fix you and the scienist? uhhh..no i actually found them veeeeery different..it was a smooth transferring between a parachute and AROBTTH, but from AROBTTH to x&y..well, it took my a while to get used to it
but now i love it
happy chanukah..or christmas, or kwanza

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

הם לא שינו סגנון בצורה רצינית (יש שינוי כלשהו, אבל לא מעבר לזה) וטוב שככה, כמו שאתה אמרת - נוסחה מנצחת לא מחליפים. Fix You הרבה יותר טוב לדעתי מדה סיינטיסט... ולמעשה אני לא רואה שום דמיון ביניהם... חג שמח גם לך

orisun

New member
היי.

כן אבל לדוגמה קחו את השיר SHIVER שיר נחמד, הרבה יותר גיטרות הרבה יותר אנרגיה בכל אופן, אין שיר דומה לו בשני האלבומים האחרונים שלהם, לפחות מבחינת האנרגיה. הכוונה שלי היא האווירה שהמאזין מקבל מהאלבום, היא מאוד דומה בשני האלבומים האחרונים. אני לא אומר שזה שלילי.... בכלל לא, מצידי שימשיכו ככה כל הדרך גם עוד עשרים שנה. אני רק אומר שלדעתי הם גיבשו סאונד שהוא אותנטי ושהוא שלהם ושהם נתקעו עליו גם באלבום הזה. אגב מה זה קיבינימט "מהלך-קר"? מה הכוונה פה? שבוע טוב וחג שמייח, אבל אריק אמר לא להגזים עם הסופגניות.

lol lypop

New member
משחק קר

השם לקוח משיר בספר שקוראים לו "השקפות של ילד" <משהו כזה> ...אז זה או משחק קר או ניגון קר

polichan

New member
ממש לא דומה!

במיוחד פיקס יו לא דומה לסיינטיסט! שני שירים מעולים כל אחת ויחודו

למעלה