היי

no1234

New member
היי

מה מגמגמים עושים לגבי בגרות שבעל פה באנגלית? אני מפחדת לגשת אליה.. אני גם לא יודעת לדבר אנגלית טוב כי לא ממש השתתפתי בשיעורים והתנסיתי עד היום

shuky63

New member
בעיה מוכרת.עלתה הרבה בפורום

לי גם היתה הבעיה שבגלל שלא השתתפתי הרבה בשעורים האנגלית המדוברת שלי היתה חלשה למדי.אני חושב שהמורה שלי דיבר עם הבוחן כי הוא עשה לי מבחן קצר למדי ונתן לי ציון 7 עד כמה שזכור לי. כיוון שזה רק 10 נקודות מהציון הסופי לא נראה לי שוה להשקיע אנרגיה בלהשיג פטור מלא מהמבחן כי זה נראה לי הליך מסובך. פשוט לבקש מהמורה לדבר עם הבוחן מראש על הגמגום לעשות מבחן קצר ולקבל ציון.מקסימום מפסידים 3-4 נקודות מהציון הכולל. באוניברסיטה בקורס הפטור באנגלית אחת הדרישות היתה מבחן בע"פ מול כל הכיתה.זה היה כבר יותר מידי בשבילי,נגשתי למורה ואמרתי לה שאני מוותר על המבחן ועל 10% מהציון שהוא נותן.היא שאלה למה והסברתי לה על הגמגום, אז היא עשתה לי מבחן ביחידות.אני זוכר שגמגמתי קשות במבחן הזה והיא כנראה כל כך העריכה את המאמץ הפיזי שהשקעתי שנתנה לי את מלא הציון למרות שלא הגיע לי.מי אמר שאין יתרונות לגמגום.

harar8

New member
גם אני ממש חוששת

מהבגרות שבעל פה באנגלית. אני לא יודעת איך אני אצליח.

locs

New member
אצלי המיבחן בעל פה היה גרוע

המורה אמרה לבוחנת שאני מגמגם אבל זה היה מצחיק לא הצלחתי לדבר מפחד ואמרתי רק כן ולא פשוט בדיחה

locs

New member
60

זה הכל היה בדיחה לא הצלחתי לדבר בכלל. בסוף המיבחן היא שאלה אותי משהוא בלי להבין אמרתי לה כן. אבל שיצאתי עיקלתי את מה שהיא אמרה "אתה גר על הירח".....

OzTheOne

New member
גם לי יש את אותה הבעיה

עוד פחות מחודש יש לי בגרות בע"פ באנגלית פנימי ועוד כמה חודשיפ תהיה לי בגרות בע"פ ובנוסף לכך לפי התוכנית החדשה בתנ"ך יש גם מבחן בע"פ בקריאה מהתנ"ך. אין לי ממש מושג מה אני יכול לעשות. בעברית יש לי אוצר מילים גדול ואני יכול להחליף מילים כדי לא לגמגם הרבה ובאנגלית אני יודע את השפה די טוב אבל האוצר שלי די קטן וכמובן יש גם את הלחץ של לדבר מול בוחן - עם כל זה ללא ספק אני לא אצליח להוציא מילה אחת.

caliban

New member
אני דווקא קיבלתי

90 הייתי מאוד מאוד בלחץ לגבי הבחינה בע"פ ונכון גימגמתי קצת אבל הלך לי ממש טוב...אתם יודעים לקראת מה אתם באים אז זה צריך להיות לכם יותר קל...גם מי שלא מגמגם בולע מילים מרוב לחץ הבוחן יתן לכם תזמן תנסו להיות כמה שיותר רגועים בהצלחה :)

למעלה