היי

Green_Shadow

New member
היי

מזה הפורום הזה??? על מה אתם מדברים פה??? מה זה דרך הלוחמים??? שלכם, עומר

Green_Shadow

New member
עדיין לא הבנתי.........

מה הקטע של דרך הלוחמים ושל כל הפורום הזה....
משהו מוכן/ה להסביר לי?!?!!?!!?!?!!?!? תודה, עומר

~דויד~

New member
אני אנסה

אם קראת את הודעת המנהל, וזה לא מספיק לך, אז זאת היא דעתי הצנועה: בפורום הזה יש המון דברים. אבל מבחינתי יש לו מטרה אחת, והיא ללמוד וללמד את דרך הלוחמים, אשר משמעותה כפי שאני רואה את זה: לחיות באמת: לקחת אחריות על החיים שלנו להגיע לשלוה והרמוניה פנימית להתגבר על הפחדים שלנו להתחבר לאהבה לגדול ולהתפתח מדוע השם "דרך הלוחמים" ? מכיוון שהדבר קשה מאוד, דורש המון אומץ, השקעה, ואמור להימשך עד סוף החיים. אבל גם השקעה של הרבה פחות זמן (שעות) יכולה להיות מהנה. בסה"כ למה לי להשקיע? ובכן, לי הדרך הזאת מתאימה, ועוזרת לי להנות יותר בחיים, להיות יותר חופשי ולהתחבר לאהבה ולהיות מסוגל לעזור לאחרים, האין זה כייף? יש הרבה דברים בפורום הזה שלא מתאימים לי: למשל ויכוחים על שוביניזם, למשל ראית הילות או חלומות צלולים, אלו דברים שאני לא משקיע בהם מאמץ מיוחד, אבל אם יש לי משהו לספר, אני מספר. אם יש פה ושם מישהו שזקוק לעזרה, אני משתדל לעזור. יש דברים שאני אוהב יותר, והם למשל: שרשורים של בדיחות וכל מיני משימות שנותן מנהל הפורום מפגשי פורום בהם פוגשים אנשים נפלאים, ויש כאן הרבה כאלה טוב, זהו בינתיים, על קצה המזלג דויד

היי, עומר! וברוך הבא! ../images/Emo39.gif

ובנוסף לכל התשובות שכבר קיבלת בעזרתך ובעזרת דויד, הנה תשובה נוספת: *** הפורום הזה הוא פורום להתפתחות אישית. *** אנחנו מדברים פה על כל מה שבזין שלנו. *** דרך הלוחמים זוהי דרכם של אלה שאינם מתפשרים על החיים שלהם. באהבה, בן

למעלה