היי

דניבויss

New member
היי

• היי דניבוי-אתה פספסת ובגדול- תקראו vivaviva ו 23:14 | 10/12/05 אומר לך משהו- אתה פיספסת את כל העניין עם סקעת ובגדול. ואסביר לך למה .זה בכלל לא רלוונטי איזה מנעד קולי יש לזמר זה או אחר,זה לא משנה אם יש לו איכויות קוליות כמו לפרדי מרקורי או גדול הטנורים בעולם - פאוורוטי או השד יודע מי עוד,זה לא משנה באיזה סולם הוא שר וכו וכו...נכון שזמר צריך שיהיו לו טכניקה טובה ויכולת קולית ,אבל חשוב מכל הוא שזמר צריך לרגש, והראל מצליח לעשות את זה בצורה יוצאת מהכלל .הוא מצליח לרגש אותי ועוד המונים אחרים, כמו שלא הצליח אף זמר אחר, הוא תופס את הלב.הוא פשוט עוצר נשימה הבחור הזה. . ואל תשאל אותי איך הראל עושה את זה ,כי לא לומדים את זה באף בית ספר. אתה יכול לתרגל וללמוד כל החיים ולהיות בעל איכויות טכניות גבוהות מאוד , ולא לרגש בכלל,לעומת זאת אתה יכול לבוא ממקום של רגש ולהביא את השיר בדרך מיוחדת, שהיא רק שלך כי זה צריך לבוא מ"הבטן", , והראל מביא משהו אישי ומיוחד שיש רק לו, ויש לו את זה ובגדול. .לכן לא מעניין אותי בכלל אם אני אובייקטיבית או לא , כי כשמדובר ברגש אין אובייקטיביות. אני מקווה שהסברתי את עצמי . ולך חביבי - אני מאחלת שתלמד להתנתק מכל ההשוואות ותתחיל ליהנות מהביצועים המיוחדים שלו, ובהמשך מהדיסק שכל המעריצים מצפים לו כל כך.

vivaviva

New member
סוף סוף שכנעתי אותך מאמי. מאחלת

לך שתהנה המון -שתתמוגג מהראל סקעת , כמו שכולנו נהנים לאהוב את החמוד שלנו . ועכשיו , כמו שאמרת על פרדי מרקורי- אתה אצלי ליגה אחרת. WELCOME TO THE CLUB.

דניבויss

New member
האמת שלא משנה איך ,אבל את הראל

סקעת קשה לא לאהוב .בצורה כזאת או אחרת קשה לא לאהוב את הילד המקסים הזה . כמובן שיש אנשים שזה גם עושה להם צביטה בלב מבחינת מה שהם גם רצו לעשות ולהיות ולא הכל זרם בחיים כמו שרצו ,ובהראל סקעת הם גם רואים את מה שהם רצו לעשות ,אוהבים אותו אבל יש גם צביטה בלב מסיבה כזאת או אחרת .

vivaviva

New member
אוהבת את התשובה שלך מאמי-תודה

נכון, יש לו הרבה מאוד קנאים, ויעשו הכל כדי להכפיש אותו שלא בצדק וללכלך עליו (ואני לא מתכוונת אליך - בשום אופן- חס וחלילה). ויחפשו מתחת לשטיח דברים רעים עליו , ומאידך גיסא- יש את אלה שמתקשים להשלים על הקנאה הזו ונאמנים לו בקנאות ממש.

דניבויss

New member
לי אישית זה גם עושה עצב מסוים

כי אני רואה דברים שאני רציתי מאוד לעשות ולהצליח ,ורופא ארור של קופת מכבי די פגע בי בניתוח וגרם לי לפגיעה בלתי הפיכה ,שדיי פגעה ביכולות הקוליות

דניבויss

New member
ידיד טוב שלי רצה לעשות הפתעה לאישתו

הנה פה שיר שידיד שלי רצה לעשות הפתעה לאישתו וכתב מילים בעיברית לשיר my way אני כמו שאתם יודעים עם נזק רציני מניתוח שרופא עשה לי בזמנו וזה מאוד פוגע ביכולות הקוליות בין השאר ובכלל,ובאותו יום גם הייתי אחריי התקררות כך שגם יש צרידות אבל הנה מה שיצא. זה השיר

דניבויss

New member
את צריכה ללחוץ על הורדה איפה שהמילה

השיר בכחול ואז לעשות save איפה שאת רוצה ואז לשמוע.

vivaviva

New member
אני מאוד מצטערת מאוד לשמוע על כך

ומאחלת לך כל טוב והרבה בריאות.

דניבויss

New member
יש לך אי מייל עם נפח בכדיי שאני

יוכל לשלוח לך את השיר או מסנג'ר ? ואז אני יוכל לשלוח לך

i love skat

New member
../images/Emo13.gif

קודם כל-vivaviva את צודק ובענק. כל מילה בסלע. אבל, לא הבנתי למה פירסמתם את זה.. ולמה זה קשור..

vivaviva

New member
זה קשור לויכוח שהתנהל בפורום הזה עם

ידידנו דניבוי, שלא הבין למה אנחנו כל כך משתגעים מהראל סקעת. הוא טען טיעונים שונים על האיכויות הטכניות של השירה של סקעת . ואני לא יכולתי לעבור לסדר היום מבלי להתייחס .מי שמעוניין לדעת יותר , שידפדף בהודעות הקודמות .

למעלה