היי

ויליסון

New member
היי

אני קורא את הפורום הזה כבר שנה. ורק עכשיו אזרתי אומץ לכתוב. מקווה שתקבלו אותי יפה.... השאילה שלי היא כזו. אני בקשר 3 חדשים עם בחורה מקסימה. ולפני שעתיים גיליתי שהיא כמעט בגדה בי. עם מישהו שמבוגר ממנה ב 14 שנה. והוא הבטיח לה משחקי שליטה מהסוג הדוחה ביותר. איך אני יכול לשכנע אותה שזה גרוע וכו`? כי היא לא מכירה אותו. ועם כמות הפדופילים והסוטים שמיסתובבים אצלינו ברחובות זה קצת מפחיד. לא? אשמח על תשובותיכם...

ויליסון

New member
היי

אני קורא את הפורום הזה כבר שנה. ורק עכשיו אזרתי אומץ לכתוב. מקווה שתקבלו אותי יפה.... השאילה שלי היא כזו. אני בקשר 3 חדשים עם בחורה מקסימה. ולפני שעתיים גיליתי שהיא כמעט בגדה בי. עם מישהו שמבוגר ממנה ב 14 שנה. והוא הבטיח לה משחקי שליטה מהסוג הדוחה ביותר. איך אני יכול לשכנע אותה שזה גרוע וכו`? כי היא לא מכירה אותו. ועם כמות הפדופילים והסוטים שמיסתובבים אצלינו ברחובות זה קצת מפחיד. לא? אשמח על תשובותיכם...

גלים1111

New member
היי ויליסון

גם אני לא כותבת כאן בדרך כלל. בעצם, נדמה לי שמעולם, אבל אני לא בטוחה... בקשר לשאלה שלך- חסרים הרבה פרטים כדי לענות בצורה רצינית. לא ציינת מה טיב הקשר ביניכם, מה אתם אוהבים לעשות בסקס וכו'. אבל ממה שאני יכולה להבין, חברתך נמשכת לאותו גבר כי יש בו משהו שהיא מחפשת. אולי חסר לה הריגוש, אולי היא מפנטזת על משחקי שליטה ולא מיישמת את זה איתך. לא הייתי מנסה לשכנע אותה שלא תתקשר עם אותו גבר, כי זה לא יעזור. הייתי מנסה לשאול אותה מה מושך בו בעיניה, ולנסות להכניס את מה שהיא מחפשת לקשר ביניכם. נסה לדבר איתה בראש פתוח, לתת לה לגיטימציה לתשוקות שלה ותהיה מוכן לנסות דברים חדשים, כדי שהיא תישאר איתך ולא תחפש ריגושים בשדות זרים. בהצלחה. ביי.

מה שדוחה אותך מושך אותה כנראה.

מה גרוע במשחקי שליטה אגב? זה מה שמגרה אותה כנראה. הוא סוטה? כנראה שגם היא. מצא חן בעינייה מה שהוא היציע לה. לדעתי הצע לה את אותו המשחק, רק איתך, ואם לא, עזור לה לברר היטב את טיבו של הפרטנר שהיא מצאה, שלא תסכן את עצמה (צריך גם ממילא להזהר ממחלות וכו')

tryme 2 m

New member
אתה לא יכול לעשות כלום...

זה תלוי בה וברצונותיה. אני יודע שזה קשה ולא נעים לקבל את זה...אבל ממש אין לך מה לעשות. אלא אם כן היא בת למטה מ-14. וזה זו פדופיליה. אם היא בין 14-17...אז היא קטינה... ואם היא מעל 17...יש לך בעיה. כי אז היא בעלת רצון חופשי...וזה לא משנה אם אתה אוהב את או לא!!!

למעלה