היי

liorsh

New member
היי

אני די חדש בפורום, אבל מעריץ ותיק של טרי פראטצ'ט. בכל מקרה, חשבתי שזה יעניין אתכם: הגארדיאן עשה סקר על 20 הספרים הכי גיקים. וכמובן שטרי פראטצ'ט מופיע שם. כדאי לשים לב לדיון שהתפתח סביב הספרים שלו בגלל הענין הזה. - ליאור
 

Dharmashetra

New member
ברוך הבא

אין לי אפשרות לקרוא את הקישור אבל נראה לי שלגארדיאן יש טעות. גיקים? מעריצים של פראצט?! מה פתאום? הקוראים של פראצט לא גיקים והם לא ציניים בכלל! תישאר, יהיה מעניין. מישהו אמר לי שיש מבחן כניסה בטגליינס. תרגיש חופשי לדבר באריכות על האוסף שלך, נקודות ציון בחייך שבהם פראצט היה איתך, שירי הלל לדמויות אהובות ולהזמין כוס מהקפה של ויימס (שאמרו לי שהוא לא רע בכלל. אם אתה עוצם את העיניים ואוטם את האף והאוזניים אתה יכול כמעט לדמיין את הטעם של הקפה...)
 
לאלאלאלאלאלאלאלא!!!

למה לזזל בנינו את האתר?! כדי שימשיכו להפנות לטאגליינס הדפוקים?! חבר'ה! מעכשיו - אתר הפורום, מדור "חדשים בפורום" בתפריט, you can't miss it!
 

ויימס

New member
נו, בוודאי...

תסתכל על הקוראים... ניסיתי למצוא את המפגש 2005, אך אבוי. אז הנה 2004.
 

מ א ג ר ט

New member
אכן... יש בעיה עם המפגש...

זה משהו שדפוק בארכיון של הפורום ולא הצלחתי לפענח אותו...
 

ויימס

New member
כן, פשוט יש תקופה שנעלמת לפני שהיא

מגיעה לארכיב, בין סוף העמודים הפעילים לתחילת הארכיב, תני לזה זמן ואוגוסט 2005 יופיע בארכיב, וספט' 2005 ייעלם מהעמודים הפעילים. זה די מטומטם, אבל זה ככה.
 

Athaclena

New member
מה זה ספר גיקי?

מה ההגדרה שלהם? בכלל הגדירו את זה? זה דמויות גיקיות? סופר גיקי? סיפור גיקי? סתם מה שגיקים אוהבים? בכל מקרה הייתי באמת מעיפה את צבע הכשף משם (מה הקשר לעזאזל?) ושמה במקום את בשורות טובות. אבל יש גיקים גם באריק, ובאמת בpostal. ובאור מופלא יש קצת כזה... וכל הקטעים עם hex, אז hogfather...
 
../images/Emo32.gif נצל"ש

אני עומד לסיים את פירמידות, הוריי! בעמוד 309 מתוך 380 אני חייב לומר שבחלק לא קטן הספר היה די משעמם עד שכמובן נהיה מעניין... בלי
-ים והמבין יבין.... אני מקווה
 
אה הא!!!!!!

תמיד הייתה לי הרגשה שזוגפרח הוא מין יצור עם ארבע עיניים, אבל לא היה לי את הספר כדי להוכיח זאת....עד היום - [p. 16/16] "[...] found himself looking up into a face with four eyes in it." On the covers of the first two Discworld books, Josh Kirby actually drew Twoflower with four physical eyes. Consensus on alt.fan.pratchett has it that Terry was trying to get across the fact that Twoflower was wearing glasses ('four-eyes' being a common insult thrown at bespectacled folks), but that Josh Kirby simply triggered on the literal text and went off in a direction of his own. Whether this action essentially shows Kirby's interpretative genius (the KirbyFan explanation) or his inability to get the joke / read very carefully (the NonKirbyFan explanation) is a matter still under discussion. וכל מילה נוספת לא מיותרת! נ.ב. אני חושב שהגיע הזמן שאני אחליף שם... הצעות?
 
"הו, אני זוכרת את ימי ילדותי"

"היינו נוהגות לגזור את השיער של הברביות ולהטביע אותם במים ולכרות להם איברים שונים במעין מסור חשמלי מיניאטורי... הו, נוסטלגיה..."
 

ויימס

New member
כן, ככה זה כשמביאים לילדות ברביות

במקום חיילים ומכוניות ואין להן איך להוציא אגרסיות. למרות שהאמת היא שאומרים לי שבגיל 4 הביאו לי מכונית עם שלט רחוק ונבהלתי ממנה והתחבאתי בחדר.
 
למעלה