היי

היי

אני מתכוון ללכת ללמוד רק בעוד כ -שנתיים ( אני בעיצומו של שירות צבאי), אבל כבר התחלתי לחשוב על העתיד באקדמיה כבר מעכשיו. רציתי לדעת אם אפשר לשלב איכשהו הנדסה עם כמה קורסים הומניים או עם חוג הומני. אני די סגור על הנדסת משבים + פיסיקה יישומית ( בעיברית) ומעונין לשלב את זה עם מדעי המוח או קוגניציה , למשל. האם זה אפשרי ?

מדעי המוח או קוגנציה רחוקים

מ"הומאני", זה א'. ולמה כוונתך, בשילוב עם חוג הומני?קצת הרפיית לחץ מכל המשוואות וכו' שיהיו לך בהנדסה,או ממש ללמוד תחום הומני באופן מעמיק? כי לגבי האפשרות הראשונה[שחרור לחץ] - גם ככה היא מתקיימת,כשיש לך חובת לקיחת קורסי בחירה כללית מחוג אחר במהלך התואר..[בחלק מהאוני' אפילו ספורט כלשהוא,אם אתה רוצה]

דו חוגי

מידיעון העברית חוג להנדסת מחשבים: "אפשרות לשלב לימודים במסלול דו חוגי: הנדסת מחשבים עם מתמטיקה או פיסקה תישקל במקרים מיוחדים לקראת שנת הלימודים השלישית. לתלמידים שלא למדו בתיכון 5 יחידות לימוד בפיסיקה מומלץ ללמוד קורס הכנה בפיסקה . קיים גם מסלול להנדסת מחשבים בהתמחות מיקרואלקטרוניקה, אופטואלקטרוניקה (פיסיקה יישומית)." עם זאת כדאי לפנות למוסד עצמו ליעוץ כמה שיותר קרוב למועד בו אתה מתכוון ללמוד. המידע נכונה לשנת הלימודים הנוכחית והרבה דברים יכולים להשתנות. בהצלחה.

למעלה