היי,

afterglow1

New member
בוודאי! ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה!

מעריצה...? ...לא...

פשוט קרה לי משהו מוזר- אתמול כל הלילה כל החלום לא משנה איפה הייתי קיאנו היה שם וזה ממש מוזר בהתחשב בעובדה שהסרט האחרון שלו שראיתי היה לפני איזה שנה, ולא יצא לי לראות אותו בשום מקום, לא לדבר עליו , לא לקרוא עליו.. ופתאום כל החלום הוא שם. אז קמתי הבוקר, נזכרתי בחלום והסתקרני..אז סתם, באתי לכאן:) אגב זה עשה לי חשק לראות סרט שלו, ובאמן שאני לא מבינה הרבה בעינייני "קיאנו ריבס", אז אתן יכולות בבקשה לעשות שירשור המלצות? תודה מראש:)

ועוד כמה שאלות-

יש לו ילדים? בן כמה הוא בכלל? איפה הוא חי? מה הסרט האחרון שלו? נשוי?

afterglow1

New member
תשובות

לצערנו אין לו ילדים... והוא לא נשוי(זו סוגיה שמטרידה אותנו רבות כי לאף אחד אין מושג עם מי הוא יוצא
) הוא חי בלוס אנג'לס והוא בן 41 (יומולדת ב-2.9) הסרט האחרון שלו שיצא היה THUMBSUCKER ובימים אלו הוא מצלם סרט עם סנדרה בולוק.

afterglow1

New member
צודקת...

צריכים לעשות משהו בקשר לזה... (אמממ יוליה, איפה את...?
חחח סתם) ובקשר לשרשור המלצות אין בעיה!

בכיף חחחח רק שאני לא ממש../images/Emo95.gif

מכירה ת'סרט
אבל לא נורא אם באמת את רוצה גלרייה לזה לא תהיה בעיה לבקש משירן ואני אמלה אותה

באמת../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo95.gif

חחחחחח קיאנו קיאנו "חודר החלומות"
גם אם את לא מעריצה את מוזמנת להשאר...כי תוך זמן קצר גם את תתאהבי

willo1

New member
העאאא איזו תמונה!! ברוכה הבאה!

שאלום לך! תישארי איתנו כאן, ממש נחמד כאן (למרות שאני נשמעת לא אובייקטיבית..
) לחלום על קיאנו זה אחלה דבר. וזה מזכיר לי סיפור לפני כמה ימים ישנתי במיטה של אחותיויש לה פוסטר כזה שהיא קיבלה מבלוק באסטר ונתנו לה את הפוסטר עם הפלסטיק הזה הקשיח שהם תולים איתו את פוסטר,והיא שמה אותו על המיטה שלה בצד כזה.. אז כשחזרתי מהטיול באילת ישנתי על המיטה שלה ובאמצע הלילה נפל עליי הפוסטר והייתי כ"כ עייפה! שלא היה לי כח להרים אותו חזרה.. ככה שיצא שביליתי לילה עם קיאנו
חחחחחחחחחחחח בבוקר אאמ שלי מצאה את הפוסטר עליי וחשבה שהשתגעתי או משהו חחחחחח

איזה חמודות!

תודה
ולמי ששאלה- השתחרתי מהצבא השבוע... בקרוב אני אתחיל פסיכומטרי, אח"כ אסע לטייל ובשנה הבאה בעזרת השם אוניברסיטה- זה התכנון, אבל הכל יכול לקרות:)

willo1

New member
ואווו השתחררת! *סגידה*

מזל טוב לך
ואני רק חושבת על גיוס

למעלה