היי אני חדשה...........
C chaki finster New member 5/11/05 #2 גם אני חדש! ^^ אני אוהב בעיקר את דיג'ימון טיימר....הבעיה שראיתי את העונה בעברית...אולי מישהו יודע איפה אני יוכל להשיג את כל העונה היפנית? תודה, דודי! ^^
גם אני חדש! ^^ אני אוהב בעיקר את דיג'ימון טיימר....הבעיה שראיתי את העונה בעברית...אולי מישהו יודע איפה אני יוכל להשיג את כל העונה היפנית? תודה, דודי! ^^
H Hotaru New member 6/11/05 #7 ... גם אם יודעים איפה.. אסור לדבר על זה בפורום,זה לא חוקי ^^.. דבר עם אנשים במסנג'ר.
D Digi Lista New member 5/11/05 #4 ברוכים הבאים../images/Emo13.gif מוזר לי שמצטרפים אנשים אפילו שהסדרה כבר מזמן נגמרה ובכול זאת תמיד כיף לקבל חברים חדשים,תרגישו ב
ברוכים הבאים../images/Emo13.gif מוזר לי שמצטרפים אנשים אפילו שהסדרה כבר מזמן נגמרה ובכול זאת תמיד כיף לקבל חברים חדשים,תרגישו ב
י ילדת כוכבים New member 5/11/05 #5 ראיתי רק את העונה הראשונה והשנייה.. ת'אמת? זה היה חמוד! דמי ווימון כזה כוסון! סליחה על הפאקציות....... אבל תודו שהוא מתוק כנ"ל בקשר לגאטומון....
ראיתי רק את העונה הראשונה והשנייה.. ת'אמת? זה היה חמוד! דמי ווימון כזה כוסון! סליחה על הפאקציות....... אבל תודו שהוא מתוק כנ"ל בקשר לגאטומון....