היי

היי

ברצוני לשאול : האם ניתן לדעת באמצעות כתב היד, אם יש סיכויי להגשמת שאיפה מסויימת, בעתיד ? ? ? עליתי לשידור, לפינתו של מר אילון בן-יוסף, בערוץ השני, במיסגרת התוכנית "רשת על הבוקר" כשלפניי כן, הצגתי בפניו את השאיפה שלי ייתכן, שחלק מכם יודעים למה אני מתכוונת, בעיקבות פירסום הודעותיי בפורומים. אילון בן-יוסף נתן לי להבין, שיש סיכויי שאפגוש את הבן-אדם, אותו אני מעוניינת לאתר, אני מבינה, שהוא אומר זאת על-סמך בדיקה שהוא ערך בעיקבות מה שסיפרתי לו, מהאזנתי לתוכנית לפינה שלו נוכחתי לדעת, שהוא מדייק בדברים בדר"כ. בהתחלה הוא אמר לי, שהוא ייתן לי כיוון לחיפוש אך לבסוף, הוא לא עשה זאת. או, מפאת חוסר זמן. או, שהוא שכח. ומכאן שאלה נוספת שרציתי לשאול : האם אכן יישנה אפשרות לתת כיוון לחיפוש באמצעות גרפולוגיה ? ? ? מקווה, שהצגתי את שאלותיי בבירור.

נעמי, ולמי שלא שמע אותך ברדיו ?

את מוכנה להסביר מה שאלת, מה ענו לך, מה השאלה הנוספת שלא ענו לך עליה? אני פשוט לא כל כך מצליחה להבין על איזה סוג חיפוש את מדברת ולכן לא יכולה לענות לך
וחוצמיזה, ברוכה הבאה

היי מיכל ולכולם

תודה מיכל על קבלת הפנים ! ! ! הייתי בטוחה, שהסיפור שלי מוכר לכן לא פירטתי, בכדיי לא להישמע כמו תקליט שחוזר על עצמו, למרות, שפירסמתי יותר ממודעה אחת בעניין זה בפורומים השונים (הבנתי, שאני מתחילה לעצבן עם זה). זה לא היה בשידור ישיר ברדיו. זה היה בשידור ישיר בטלויזיה. לגרפולוג הידוע אילון בן-יוסף, יש פינה בערוץ השני, במיסגרת התוכנית "רשת על הבוקר". ניתן לפנות אליו בכתב. מעלים אנשים בשידור ישיר, הוא מפענח את כתב היד, נותן עיצות בתחומים שונים, בתחום הרומנטיקה, בתחום המקצועי. פניתי אליו בעניין, ניסיוני לאתר בן-אדם שעבד איתי בבנק-לאומי, ברמת-אביב בשנת 1983. שאלתי אותו, אם הוא יכול לומר באמצעות כתב-היד, אם יש לי סיכויי לאתר אותו מכיוון, שמדובר בבן-אדם אותו פגשתי, לפניי כ"כ הרבה שנים. אותו בן-אדם שאני מעוניינת לאתר, הגיע לסניף, זמן קצר לפניי שעזבתי את הסניף. לא ייצא לנו לממש קשר רומנטי. אינני יודעת הרבה פרטים עליו. אני יודעת את שמו הפרטי. אני יודעת שהוא מתגורר ברמת-אביב (מקום מגוריו גם בתקופה ההיא). ואז אילון בן-יוסף, נתן לי להבין במהלך התוכנית, שיש לי סיכויי לפגוש אותו. בתחילת התוכנית, אילון בן-יוסף אמר לי, שהוא ייתן לי כיוון לחיפוש אבל, לבסוף, הוא לא נתן לי שום כיוון. אוליי, מחוסר זמן. או, שהוא שכח. השאלה היא, אם אכן ניתן לעשות זאת באמצעות כתב היד ? ? ? אם ניתן לבדוק באמצעות כתב-היד אם יש סיכויי לכך ? ? ?

shonshon5

New member
עם כל הכבוד.....

מי שמבקש ללגום שיכר, הולך לפאב, ולא לחנות ירקות. משנת 83 לא הצלחת לאתר אותו? ואולי הוא לא כל כך רוצה בזה? ואם את כל כך רוצה - כמה זה שווה לך? גורמים מסויימים יעשו לך את העבודה ובתמורה תפרדי לשלום מחבילת מרשרשין. אני אישית עושה כמעט הכל תמורת 67$ לשעה, פלוס הוצאות. אבי, יועץ רה"מ לקומון סנס.

הי נעמי ../images/Emo13.gif אילון משתמש בשיטות

שונות, גרפולוגיה היא רק אחת מהן ובעקרון הוא מיסטיקן. משום כך מאוד יכול להיות שהוא יכול לראות את הדברים האלו, אבל זה למעשה לא גרפולוגיה. מצטערת, אני לא יכולה לעזור לך עם זה, מלבד עצות של קומון סנס. מה שיותר מעניין בסיפור שלך, הוא למה כל כך חשוב לך לפגוש בן אדם מסוים, כמעט עשרים שנה אחרי? אולי זה משהו שאת תקועה עליו? מה דעתך? (קחי בחשבון שאני לא יודעת את הסיפור ולכן אולי אני לא מבינה
)

למעלה