היי

היי

אממ מקווה שתוכלו לעזור לי.. אני כבר כמה זמן שומעת אואסיס..ואהבתי מאוד.. אני בעיקר שומעת להקות בריטיות חח.. רציתי לדעת אם יש מצב שתכתבו מה עוד אתם שומעים חוץ מאואסיס , שנשמע כמוהם...

ALiCiA SpInNeT

New member
אין עוד כמוהם:p

יש בסגנון. ביטלס כמובן, את הסטון רוזס מזכירים פה הרבה, לא נראה לי שמעתי אותם, אני יכולה להמליץ לך בכלליות על קווין, קולדפליי, לד זפלין, פינק פלויד, THE WHO!, הDOORS ועוד ועוד:| אני זוכרת רק שאואזיס הושפעו מהשניים הראשונים שציינתי ועוד משהו עם ספיראל|;

oasisssss

New member
מה שאני אוהבת:

Blur - כמובן שבראש הרשימה. גראהם קוקסון - יוצא בלר, אני אישית לא הכי אוהבת את הקריירת סולו שלו, אבל אם כבר הזכנו בלר... Stone Roses - אפילו שיש להם רק 2 דיסקים ושרק 1 מהם הוא באמת באמת דיסק חובה לכל אחד, הם להקה מדהימה, אחת המאוד משפיעות על נואל, ד"א בזוכתם ליאם התחיל להכינס לרוק כי נואל גרר אותו להופעה שלהם, עד אז הוא יותר היה בקטע של רוק
. איאן בראון - הסולן של הסטון רזס שיצא לקרירת סולו. שיתף פעולה גם עם נואל, יש את הקליפ keep waht ya got שנואל מנגן איתו שם. Suede - הם רחוקים מלהיות קרובים לאואזיס, אבל הם היו שם עוד לפני אואזיס, והם היו בתוך כל הברוך בלר-אואזיס רק מהצד, ולדעתי הם מעולים. בארט אנדרסון גאון, אפילו נואל אמר את זה
. the tears - שני יוצאי סוויד, בארט אנדרסון וברננרד באטלר מנסים את מזלם שוב, הפעם בסטייל 2005. נשמע כמו ספר מחזור שנשמר מלפני 10 שנים, אבל זה עדיין טוב וחביב. נוסטלגי. The Futureheads - להקת מעיין פוסט-פאנק-ניו-ואייב בריטית חדשה (כבר שנה +) ואואזיס מאוד אוהבים אותם. הם חביבים. The Rakes - עוד להקה שפרצה לאחרונה. אני מאוד אוהבת. The Smiths - אולי לא הכי קרוב לאואזיס, אבל אין על ג'וני מר ועל מוריסיי. ד"א ג'וני מר עובד עם אואזיס בסטודיו ועזר להם לפרוץ. פול וולר - יוצא הג'אם, גיבור של נואל. ריצ'ארד אשקרופט - כבר הזכירו את הוורב, אז הנה הסולן לשעבר שלהם. עוד חבר של אואזיס ממנצ'סטר. היה לו להיט מחורבן "סונג פור דה לוברז" אבל יש לו גם עוד יציאות טובות מידי פעם. Pulp - להקת בריט פופ מהוותיקות. אם הקול של ג'ארוויס קוקר לא יעשה לך את זה אני לא יודעת מה עוד....חוץ מזה הוא סתם חרמן. Razorlight - הם גם דיי חדשים. כבר הספיקו לתפוש במות ראשיות בפסטיבלים והכל, הם רוק בריטי רך שכזה. REM Hard-Fi - להקה חדשה, מאוד טובה לדעתי. להקת פופ מעולה. Kasabian - להקת החימום הכי מדוברת של אואזיס לטור הנוכחי Super Furry Animals - אולי הם לא כאלו קרובים אבל גם הם חיממו את אואזיס הקיץ דה קורל - כנ"ל כמו קזאבין וסופרפריאנימולז Radiohead - חובה Elbow - להקה חצי מנצ'סטרית, מאוד נחמדה. Doves - כנ"ל. עוד להקה ממנצ'סטר מאוד טובה. Bloc Party - הלהקה שאני הכי אוהבת מכל הלהקות שצצו בשנה האחרונה בבריטניה. פשוט מעולים. במיוחד המתופף. אולי לא קרובים לאואזיס, אבל יש מצב שתתחברי. kinks - להקה משפיעה small faces - כנל Supergrass - להקת בריטפופ גם בשנות ה90 חוץ מזה אלו שפחות מזכירות אבל אנשים שאוהבים אואזיס בדרך כלל מתחברים: 22-20's - הם חיממו את אואזיס הקיץ גם כן...והם פשוט מעולים לדעתי. Arctic Monkeys - להקה חדשה לברטנז וBabyshambles - לא סובלת אותם כ"כ אבל יש כאלו שכן... Buzzcocks - כשהייתי בהופעה, אז לפני שאואזיס עלו אחרי הלהקת חימום האחרונה אז הם שמו את Everybody's Happy Nowadays וזה היה נחמד לראות את כל מי שהיה מסביבי מפזם את זה..אז תנסי אולי תתחברי. ד"א גם הם ממנצ'סטר. Heavy Stereo - הלהקה של גאם לשעבר הוריקן #1 - להקה של אנדי לשעבר רייד - להקה של אנדי לשעבר Jesus And Mary Chain - היו חתומים בקריישון לפני אואזיס. Kaiser Chiefs Manic Street Preachers - אולי. אני חושבת שהם גרועים. Maximo Park - להקה חדשה מעולה Muse Neil Young - לאואזיס יש קאבר לשיר שלו Sex Pistols - אם כבר אמרנו באזקוקס, ומדברים על השפעות של אואזיס אז אפילו שזה רקוח מאוד מאוד תנסי The Stooges - כנ"ל כמו הפיסטולז. Jeff Buckley - אולי הוא יותר השפיע על תום יורק מאשר אואזיס, אבל הוא שווה שמיעה. וגם אבא שלו טים באקלי לא רע בכלל..

Sum41xGiRL

New member
הזכרת אגדות punk כמו

פול וולר,באזקוקס,הסטוג'ס, סקס פיסטולז אולי לאואזיס יש קשר ל the clash ול-damned?

oasisssss

New member
אלן מקגיי (מי שגילה והחתים את אואזי

ס) יותר היה בקטע של פאנק. בחור מעמעד הפועלים של גלאזגו בשנות ה-70. הוא דיי גדל על הקלאש והפיסטולז. ואפילו הייתה לו להקה איזו תקופה. כשהו חיפש את אואזיס הוא חיפש משהו כזה, ובאמת ברוב הלהקות שהוא החתים היו נגיעות פאנק. אז זה בערך הקשר העיקרי. חוץ מזה קראתי פעם איפשהו את נואל מדבר על הסטוג'ז והסקס פיסטולז, גם ליאם. על הקלאש יש מצב, אני זוכרת משהו מעורפל...דמנד בכלל לא.

Sum41xGiRL

New member
סקוטי

מגניב, נשמע אחלה בחור הגיוני שאם הם אהבו פאנק 77 הם גם אהבו את הדאמד, פאנק של אותה התקופה

למעלה