ברוכה הבאה!! ואכן צפון שליטה!! בעיקר חורים בצפון!!! (:
V vampire girl 1 New member 7/9/05 #11 ברוכה הבאה!!!! קוראים לי יוליה ומקווה שתשתלוי פה (טוב בטח שכן) תהני!!!
M Musta Susi New member 7/9/05 #12 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif שמעי Blind Guardian (כמו שרשם ג'ים) Luca Turilli, Celesty, Demons & Wizards, Kamelot, Gamma-ray והשתלבות נעימה
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif שמעי Blind Guardian (כמו שרשם ג'ים) Luca Turilli, Celesty, Demons & Wizards, Kamelot, Gamma-ray והשתלבות נעימה
L Lady of Gondolin New member 7/9/05 #13 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif בהתחשב במשפט האחרון בהודעה, אני מרשה לעצמי לומר שתשתלבי נפלא
A AlteX New member 7/9/05 #16 ברוכה הבאה! ../images/Emo88.gif וכפי שאמרו, הצפון שליטה מאסיבית! אחוות הצפוניים!
M McBlack New member 9/9/05 #39 אהההה רציתי להגיד לך!!! בדרך ללוחמי הגטאות (ביומולדת שלי...) האוטובוס עבר משום מה דרך מקום אחר מהדרך הרגילה... פתאום אחרי חצי שעה נסיעה קלטתי את השלט "משגב" השאלה שלי אליך היא: WTF? ממתי?
אהההה רציתי להגיד לך!!! בדרך ללוחמי הגטאות (ביומולדת שלי...) האוטובוס עבר משום מה דרך מקום אחר מהדרך הרגילה... פתאום אחרי חצי שעה נסיעה קלטתי את השלט "משגב" השאלה שלי אליך היא: WTF? ממתי?
D Dream Slayer New member 7/9/05 #19 צפונים בעעע אני בעד מרכז... ברוכה הבאה לפורום הקטן והחביב +++ שלנו עזבי אותך מפאוור, גוט'! לכי על זה ג'יפי מתחיל להתקרב למוזקיה טובה...המשך כך ו...אני איתמר את לא רוצה להכיר אותי
צפונים בעעע אני בעד מרכז... ברוכה הבאה לפורום הקטן והחביב +++ שלנו עזבי אותך מפאוור, גוט'! לכי על זה ג'יפי מתחיל להתקרב למוזקיה טובה...המשך כך ו...אני איתמר את לא רוצה להכיר אותי
ס סנוביש מיאוו New member 7/9/05 #20 מזה ט'? אין דבר כזה ט'. אולי ת'. גות' אם כבר, או גוט, אבל ט'? :X
M McBlack New member 9/9/05 #37 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif
A airgirl New member 7/9/05 #22 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif עוד אחת מהצפון לא פייר! אגב, אני אולגה..תהני פה =]