היי לפני כמה ימים שמעתי שליהודה קראו בעבר ליאון האם זה נכון? ואם כן, באיזה גיל הוא החליף את השם?
G Garbage CaT New member 5/9/05 #1 היי לפני כמה ימים שמעתי שליהודה קראו בעבר ליאון האם זה נכון? ואם כן, באיזה גיל הוא החליף את השם?
ק קנגורו קטוע רגל New member 6/9/05 #4 אז זה מה שאמרו לי (ותודה לרינוש) שמו של יהודה מופיע בת"ז כ-יהודה- לאון -אריה -פוליקר (ארוך הא...)...והוא לא החליף את שמו, ככה הוא נקרא עדיין... אנחנו מכירים אותו כיהודה פוליקר, בקיצור שלום לכולככככככםםם.................וערב טוב...
אז זה מה שאמרו לי (ותודה לרינוש) שמו של יהודה מופיע בת"ז כ-יהודה- לאון -אריה -פוליקר (ארוך הא...)...והוא לא החליף את שמו, ככה הוא נקרא עדיין... אנחנו מכירים אותו כיהודה פוליקר, בקיצור שלום לכולככככככםםם.................וערב טוב...
W willo1 New member 7/9/05 #6 חחחחחחחח אכן. מה שקנגרו-יאיר אמר אכן נכון וכמו אירק, גמני אגיד- שלום לך
ר רומיאו האחת New member 6/9/05 #3 כן זה נכון אבל הוא לא החליף שם...אני כמעט בטוחה שליאון זה שמו השני...תשובה בטוחה תוכלי לקבל מחר מרינה!...ברוכה הבאה...
כן זה נכון אבל הוא לא החליף שם...אני כמעט בטוחה שליאון זה שמו השני...תשובה בטוחה תוכלי לקבל מחר מרינה!...ברוכה הבאה...