היי

מיצי007

New member
היי

אני חיילת כרגע בת 20... עוד 3 חודשים אני משתחררת ואני רוצה לעבוד, לעשות פסיכומטרי וליסוע לחו"ל. מה שאומר מבחינתי להיכנס לשנת הלימודים ב-2007. אבל לפני זה אני חייבת לברר פרטים,כדי שאני לא אעשה סתם דברים. יש לי ציון נמוך ביותר במתמטיקה, מה שאומר גם שאני צריכה לשפר בגרות. אני מאוד מתעניינת בתחום השיווק והפרסום... יש למישהו המלצות על מקומות אותם אני יכולה לבדוק, מה תנאי הקבלה וכו' כדי שאני לא אעשה סתם דברים. אני פשוט אובדת עצות בנוגע ללימודים בתחומים האלו. דבר נוסף, נכנסתי לאתר של המכללה לביטחון לאומי, אני מבינה שאין דרך להיכנס למכללה הזאת אלא אם כן מגישים את המועמדות שלך מדרג גבוה...?

lirandr

New member
אם את יודעת מה את רוצה ללמוד

אז 90% מהבעיה נפתרה. כנסי לאתר של האוניברסיטה או מכללה, שבה את רוצה ללמוד ובררי מהן דרישות הקבלה, השווי אותם לנתונים שלך ושפרי את מה שדרוש שיפור.

מיצי007

New member
זהו שאני לא יודעת איפה

זאת אחת מהבעיות שלי איפה מה ואיך? מקומות מומלצים וכו' זה דברים שאני לא יודעת

שיווק ופרסום

שיווק נלמד לתואר שני במינהל עסקים לאחר תואר ראשון כללי בניהול.בכמה מוסדות כבר ברמת התואר הראשון ישנה התמקדות בשיווק: "ו נלמד ברשל"צ. התמחות בשיווק - בחוג למינהל עסקים. תואר ראשון ארבע שנים מסלול יום, ערב ו/או יום ו בגרות+ פסיכומטרי או מבחן אחר 03/9634111 ת.ד.9153 שד' יצחק רבין 7 רשל"צ 75190 מכללה למינהל רשל"צ, ת"א, אקדמי פרטי מסלול תשס"ו מגמת שיווק ופרסום בחוג למינהל עסקים. ראו מינהל עסקים. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום, ערב ו/או יום ו בגרות+ פסיכומטרי או מבחן אחר 03/5311861 צה"ל 104 55451 קריה אקדמית קרית אונו מידע נוסף במוסד תשס"ו בחוג למינהל עסקים, התמחות בניהול השיווק. מידע נוסף ראו במינהל עסקים. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום בגרות+ פסיכומטרי (לא חובה לכל מועמד) 09/8983030 40250 רופין בעמק חפר, לימודים אקדמיים מידע נוסף במוסד תשס"ו במסלול המורחב מדע המדינה-תקשורת, נלמד תחום השיווק והפרסום. מידע נוסף ראו בתקשורת. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 03/5318520 52900 אונ' בר אילן, פקולטה למדעי החברה, רמת גן מידע נוסף במוסד תשס"ו בחוג להנדסת תעשייה וניהול, התמחות בשיווק וקימעונאות. ראו הנדסת תעשיה וניהול. תואר ראשון ארבע שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 03/6110000 אנה פרנק 12 52526 שנקר, בי"ס גבוה להנדסה ולעיצוב, רמת גן מידע נוסף במוסד תשס"ו שיווק - התמחות בחוג למינהל עסקים. במגמת שיווק גם מסלול בשפה האנגלית. מידע נוסף ראו במינהל עסקים. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 09/9527272 ת.ד.167 רח' נתן אלתרמן 46150 מרכז בינתחומי הרצליה מידע נוסף במוסד תשס"ן א. החוג לשיווק טכנולוגי. יומיים בשבוע+ יום שישי. ב.גם מסלול משולב לתעודת הנדסאי ותואר ראשון. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 08/6802802 ד.נ. חוף אשקלון 79165 מכללת הנגב ע"ש ספיר,שער הנגב, אקדמי פרטי מסלול תשס"ו המוסד בהיתר המועצה להשכלה גבוהה. המסלול לתואר ראשון במינהל עסקים טעון אישור סופי של המועצה המועצה להשכלה גבוהה. מידע נוסף ראו מינהל עסקים - אקדמי. בהליך לקראת תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 02/6599333 עם ועולמו 8 גבעת שאול 95463 מכון לנדר, מיסודו של טורו קולג' ישראל, ירושלים פרסום אינו נלמד כחוג בפני עצמו במוסדות להשכלה גבוהה. הוא נלמד בהקשר השיווקי כפי שצוין לעיל וכן במסגרת החוג לתקשורת: תקשורת ועתונאות תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 02/5882882 הר הצופים 91905 אונ' עברית, פקולטה למדעי החברה, י"ם פרטי מסלול תשס"ו החוג לתקשורת: דו-חוגי תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 04/8240325 דרך אבא חושי 31905 אונ' חיפה, פקולטה למדעי החברה פרטי מסלול תשס"ו התואר מטעם אונ' בר-אילן: חטיבה בתקשורת במסגרת לימודי B.A רב תחומי רוח. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום בגרות+ פסיכומטרי (לא חובה לכל מועמד) 04/6653730 ד.נ. עמק הירדן 15132 מכללת עמק הירדן צמח, לימודים אקדמיים מידע נוסף במוסד תשס"ו בחוג הרב-תחומי במדעי החברה מגמת תקשורת. מידע נוסף ראו מדעי החברה. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי או מצרף 04/6423436 ד.נ. עמק יזרעאל 19300 מכללת עמק יזרעאל, לימודים אקדמיים מידע נוסף במוסד תשס"ו תקשורת - דו-חוגי תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 03/6405550 ת.ד.39040 רמת אביב 69978 אונ' תל אביב, פקולטה למדעי החברה פרטי מסלול תשס"ו - תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום תעודת בגרות 09/8607717 רח' האוניברסיטה 1 קרית יצחק רבין 42365 מכללה אקדמית נתניה פרטי מסלול תשס"ו נלמד בת"א. תקשורת וניהול - דו חוגי. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום בגרות+ פסיכומטרי או מבחן אחר 03/9634111 ת.ד.9153 שד' יצחק רבין 7 רשל"צ 75190 מכללה למינהל רשל"צ, ת"א, אקדמי פרטי מסלול תשס"ו מסלול מורחב: מדע המדינה - תקשורת. התעודה בסיום B.A במדע המדינה. גם אפשרות לימודים לתעודת הוראה בתקשורת. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 03/5318520 52900 אונ' בר אילן, פקולטה למדעי החברה, רמת גן פרטי מסלול תשס"ו א. בי"ס לתקשורת יצירה וביקורת. ב.במסגרת ביה"ס לתקשורת גם חטיבה ברטוריקה וחקר השפה. ג.גם מסלול משולב לתעודת הנדסאי ותואר ראשון. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 08/6802802 ד.נ. חוף אשקלון 79165 מכללת הנגב ע"ש ספיר,שער הנגב, אקדמי פרטי מסלול תשס"ו במדעי החברה התמקדות בתקשורת. פרטים נוספים באונ' הפתוחה. באונ' הפתוחה ניתן לפרוס את משך הלימוד ליותר זמן. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום, ערב ו/או יום ו ידע מוקדם מומלץ וידע באנגלית 09/7782222 ת.ד.808 רבוצקי 108 43107 אונ' פתוחה, אקדמי, רעננה סניפים בארץ

למעלה