היי...

היי...

אני חייבת עזרההה עכשיו שעודד בערך שבועיים חוזרים ללימודים וצריך ללכת לקנות את הציוד אז אני לא יודעת מה לעשות כי בכל חנות שאפשר לקנות ציוד יש שם עפרונות... כבר מגיל צעיר אני מפחדת מעפרונות ואני לא יודעת מה לעשות... איך להתגבר על הפחד מעפרונות??? תעזרו לי...

טוב.. אני מנסה לעזור..

מממ.. מה הפחד שלך? מה נגיד נכנס לך חוד לתוך האצבע או משהו? ממ... אולי פשוט תגידי לעצמך ש.. ש.. ש.. אין ממה לפחד? אבל זה תלוי, למה את מפחדת מעפרונות (?!)

...

אני פוחדת שפתאום הם יקומו לתחייה ויתחילו לרדוף אותי בכל דבר שאני יעשה... לא יודעת איך להסביר את זה...

מה?!

את מרגישה טוב?! כי זה לא נראה לי... העזרה שלי היא בכך שאומר לך שאת חייבת פסיכולוג דחוף! שלא תעלבי או משו...פשוט הבעייה שלך מאוד מוזרה!

מה?!

את מרגישה טוב?! כי זה לא נראה לי... העזרה שלי היא בכך שאומר לך שאת חייבת פסיכולוג דחוף! שלא תעלבי או משו...פשוט הבעייה שלך מאוד מוזרה!

tamarushz

New member
פחד מעפרונות?!?!?!

אין לי מושג.. אבל אם את פוחדת שהם ירדפו אחריך יכול להיות שזה מחלום שאולי את בכלל לא זוכרת.. מה שכן, יש לך דימיון ממש מופרע..:-\

סתיו מם

New member
../images/Emo2.gif

את מפחדת להיכנס לחנות שיש בה עפרונות או מפחדת לגעת בעפרון? אם זאת האםשרות הראשונה אז קודם כל תרשי לי להגיד לך "וואו!" על זה עוד לא שמעתי, אבל למה שלא תשלחי את אמא שלך או חברה לעשות לך את הקניות?

ניקי14

New member
חחחחחחחחח.

אני לא מבינה, אתם באמת לא רואות שהיא סתם משגעת לכן ת'שכל?

למעלה