היי

D2T2S

New member
היי

יש לי שאלה קטנה. חוץ מבית הספר, איפה עוד אתם מכירים חברים?

light angel

New member
שששש, לא להתרגז...

שאלה יפה דווקא, אני לא יודעת בן כמה הילד אבל אני יכולה להזדהות איתו כשהייתי צעירה יותר. אממממ... מכירים חברים מאינטרנט, מחוגים, ממקומות שאתה מסתובב בהם הרבה. אפשר גם במועדונים/מסעדות/קניון/הופעות וכו', אבל זה קצת יותר קשה ולא תמיד מחזיק מעמד (או שהיית רוצה שיחזיק מעמד).

D2T2S

New member
בוא

בוא נגיד שכרגע אין לי מסגרת (בית ספר, חוגים, צבא, עבודה וכו') שדרכה אני יכולה להכיר אנשים חדשים... אינטרנט זה לא ממש אופציה... אז איך?

למה לא אופציה??../images/Emo77.gif

אתה יכול להכיר ערבושים ולהיות חבר שלהם!!! במציאות זה לא היה יכול לקרות.... במיוחד לא עם גיא אריאלי!! בכל אופן, למה אתה צריך חברים חדשים? אין לך חברים ישנים?

D2T2S

New member
חשבתי

חשבתי שיש לי חברים... אבל נטישה המונית כזאת לא ראיתי הרבה זמן... וניסיתי וחיכיתי וכנראה לי בזין שלהם אז צריך להמשיך הלאה. אז.. מה אתם אומרים?

light angel

New member
בטח שאינטרנט זה אופציה.

כמה מהחברים הכי טובים שלי הכרתי באינטרנט. אמנם, צריך לדעת איפה לחפש (ואיפה לא. עצה ראשונה לדרך: בצ'אטים לא). עבודה זה משהו שכדאי שיהיה לך, לדעתי, גם בלי קשר לחברים. אבל נגיד שלא, תתחילי להתעניין בדברים... אני לא מדברת על חוגים של מתנ"ס לילדים בני 7, אלא על דברים שבאמת מעניינים אותך- אם טיולים, אז תצטרפי לטיולים של החברה להגנת הטבע. אם אסטרונומיה, תתחילי ללכת לתצפיות עם הארגון הישראלי לאסטרונומיה. ויש עוד מיליון אופציות, פשוט תתחילי לעשות עם עצמך משהו. בכל מקום כזה תכירי אנשים. מלשבת בבית ולראות טלויזיה בטח לא תפגשי אף אחד...

D2T2S

New member
אם

אם לא בצאטים אז איפה? וכן, חשבתי להתחיל למצוא תחביב חדש... אבל לא מצאתי משהו שאני מתחברת אליו... איזה עוד רעיונות יש לך בשבילי? זה ממש יעזור לי....

light angel

New member
אני מצאתי את רוב החברים שלי

בישראבלוג. זה היה כשפתחתי בלוג, ואז אנשים קוראים בו, את קוראת אצל אנשים, את מכירה אותם קצת, עוברים לדבר באייסי, נפגשים אחרי כמה זמן, מדברים בטלפון. יש לי לפחות 5 חברים ממש טובים שפגשתי בדרך הזאת. אפשר להכיר גם בפורומים שמוקדשים לנושא שמעניין אותך. אני אישית לא ממש הכרתי חברים ככה, אבל יש פה הרבה שכן הכירו. תחביב? יש מיליון... קריאה, כתיבה, ריקוד, ציור, חוגי מדע שונים ומשונים, פיסול, צילום, טיולים, חוג ספורט... לכל אחד מהדברים האלה יש חוגים (גם למבוגרים), יש אגודות, יש מופעים/תערוכות/ערבי הקראת שירים/הרצאות וכו'. אפשר להכיר הרבה אנשים בדרך הזאת... מה שחשוב זה באמת למצא לך איזה מסגרת, אפילו מינימלית (נגיד, אירובי פעמיים בשבוע), כי כשאת רואה את אותם אנשים בזמנים קבועים ולאורך זמן את מתיידדת איתם. לא בטוח שתמצאי שם את החברים הכי טובים שלך (זה כבר תלוי באיך את מסתדרת עם האנשים שם, כמה הם מתאימים לך...), אבל לפחות ידידים בטוח תמצאי.

10GaZ

New member
אני צחקתי הודעה שעברה אבל הפעם

אני חצי צוחק... היא כתבה לך: "...ממקומות שאתה מסתובב בהם הרבה. אפשר גם במועדונים/מסעדות/קניון/הופעות וכו'" אין לך מסגרת - הנה אופציה ואפילו יותר מאחת.

D2T2S

New member
ברור

כי תמיד שאני הולכת למסעדה אני מתחילה לדבר עם כל הסועדים שיש שם...

מהטלוויזיה!!../images/Emo77.gif

מוניקה ורייצ'ל?? חברות שלי מהגן!! ג'ודי ניר מוזס שלום?? חברה עתיקה!!!! דרדסבא??? גדלנו ביחד!!!!! פופאי???. יצאתי איתו!!

Moranus

New member
מכל מיני...

חברי ילדות, חבר מכיר חבר לאחר... מועדונים מסיבות, כל מיני סיטוציאות שאתה נמצא בהם לבד ופתאום פוגש מישהו ומדבר איתו כאילו אתה מכיר אותו שנים והוא נהיה חבר טוב שלך...

למעלה