היי !

glig it freak

New member
היי !

לפני כמה זמן פרסמתי תמונה של עין שציירתי בפוטושופ. זה היה הניסיון הראשון שלי בסגנון הזה, והמשכתי אותו לפנים. אני זקוקה לעצתכם-הציור לא מסויים בכלל אבל אני לא יכולה להצביע על מה שנראה לא בסדר בעיניי.. אשמח לעצות. טאל

guyx

New member
יפה מאד

בגדול זה מאד יפה... מיוחד כזה... אבל יש כאן כמה בעיות... הפרטים לכשעצמם - עיניים, אף, שיער - עשויים טוב. אבל הם לא מתחברים טוב. זה נראה כמו מר-תפוח-אדמה כזה שמרכיבים את כל החלקים... את צריכה לבנות את הפנים יותר נכון, גם מבחינת מבנה וגם מבחינת פרופורציה; לעשות אותן עם גבולות ברורים ולא מטושטשים; ולהצליל אותן בצורה יותר ברורה ובולטת לעין... ולהוסיף לה אוזניים, אולי... חוץ מזה השיער נראה קצת יותר כמו נוצות או פרווה מאשר שיער...

glig it freak

New member
מממ..

תודה
אבל אני לא יודעת איך. עצה? טיפ? משו..? ואהבתי את הדימוי של מר תפו"א..מצחיק. ובקשר לשיער-לא היה לי מושג איך וניסיתי וזה מה שיצא.. אני באמת אשמח לטיפים שימחישו לי איך לתקן או שייתנו לי כיוון. תודה

lordnoodle

New member
נראה מגניב...

אהבתי מאוד את העיינים. בשפתיים יש בעיה קטנה, נראה כאילו הדביקו אותם על הפרצוף. בעקרון זה בסדר

Dym

New member
ביקשת עצות?! קבלי...

בשביל להיות יותר Anatomically correct, שני הדברים שצריכים שיפור הם: 1. הצוואר דק מדי. 2. אין לה ראש - במבט מלפנים, העיניים צריכות להיות באמצע בין הסנטר לקצה הראש. אהבתי במיוחד את הירידה לפרטים באיזור העיניים.

glig it freak

New member
טנקס ../images/Emo3.gif

הצוואר הוא אממ איך אומרים סתם שרבוט ומוכן יותר להעמיק בקטע של ה"אין לה ראש"? טנקס :)

Dym

New member
מה שהתכוונתי ב"אין לה ראש"

תראי בתמונה - הראש (בלי השיער) צריך להיגמר איפה שהחץ העליון, כך שהעיניים יהיו בחצי הדרך בין הסנטר לקודקוד, כמו שהסברתי קודם. אם תוסיפי גם את השיער, אז זה צריך להיגמר עוד יותר גבוה. בגדול הראש שלך פשוט עגול מדי. אם תסתכלי במראה או בתמונות תראי שלרוב, לראש יש צורה יותר מלבנית או אליפטית. מקווה שעזרתי...

זה תלוי אם היא עושה את זה ריאלסטי,

או "מאנגאי" וכאלה
לא? [ותסלחו לי על הבורות במושגים, אני לא גרפיקקית
]

JTיXל

New member
במובן הטוב...

אני מת לדעת איך לעשות הצללות בפוטו שופ ואין לי מושג

glig it freak

New member
אוקיי

בוחרים צבע בסיס וצובעים את האיזור. להצללות אני משמתמשת בכלי ה-burn ב-air brush ולהבהרות אני משתמשת בכלי ה-dodge גם ב-air brush . צריך מראש לשים לב מאיזה כיוון נופל הצל ומאיפה מגיע האור כדי שההצללה תהייה הגיונית. מצלילים במקומות הנכונים(שקעים,קפלים,בליטות) וכדי לתת לחלקים השונים מימד מבהירים אותם בחלקים שצריכים להיות יחסית קיצוניים או בולטים-בעיקר קצוות-חוטם,תפוחי לחיים,סנטר ומרכז המצח. אח"כ משתמשים בכלי ה-smudge גם air brush ומורחים בעדינות וכך מטשטשים את הגבולות בין האור לצל שלא יהיו קיצוניים מדיי אבל עדיין יהיו גבולות.(לשים לב שהחוזק של הכלי לא גבוה מדיי בסביבות ה-50 או ה-60) אח"כ כדי לטשטש עוד השתמשתי בכלי ה-blur. כדי לא ליצור מצב של הברקה רצוי לא להגזים בכלי ה-dodge וחשוב למרוח ולטשטש.ואני ממליצה לעבוד בגדול. להתחיל בגדול ואפשר אח"כ להקטין את התמונה. אבל לתוצאות הכי טובות-לעבוד בגדול. טוב ככה בכל אופן אני צובעת,למדתי לבד.מקווה שלא שכחתי כלום.. ENJOY!
בהצלחה :)

למעלה