היי

qui saura

New member
היי

הי סיגל נעים להכיר. יש לי רק את הקליפ של ערב טוב מהבונוס של הסרט של לאופר לייס מואה טמייר.יש לי מסנג'ר בכתובת:[email protected].אשמח מאוד מאוד אם תוכלו להעביר לי את השיר.כי חיפשתי אותו ועודני מחפשו בנרות.מת לשמוע אותו בלי הפסקה.אני התחלתי לאהוב מוזיקה מלפני 5 שנים לערך.שמעתי רק שירים שמייק גדל עליהם(התברר לי מאוחר יותר) הפלטרס,אנגלברט האמפרדינק,ביטלס,אלביס פרסלי(צבי ברנד אהב את קליף:)).לפני כ4 שנים שמעתי ברדיו את השיר לייס מואה טמייר והוקסמתי.ישר התחלתי לברר מי זה הזמר וגיליתי שהוא ישראלי וזה עורר בי גאווה עזה שאחד ממדינתי ייצג כך את מדינתו.מאז אני אוסף או מנסה לאסוף כל מה שאני רואה על מייק.קניתי תקליטים שלו , דיסקים,הקלטתי תכניות עליו ברדיו,ראיונות עליו ומאמרים. אפילו הרחקתי עד ספריות לחפש חומר עליו ותמונות מלהיטון וכתבתות.מייק יש לו קול אדיר לדעתי ומיוחד במינו ואני רואה בו כמו אליל מוזיקלי.הוא היה גם אדם חתיך עם קול זמיר והוא פשוט אדם מושלם.למרות שהוא לא איתנו הוא נמצא בלבי כל יום ואני נושא אותו איתי בזמנים טובים וקשים.אני בימים אלה שוקד לכתוב שיר על מייק ואראה לכם אם תרצו כשיהיה גמור.מצטער אם הארכתי יתר על המידה פשוט אני כל כך שמח לדבר על אנשים שאוהבים ובעיקר מעריכים את מייק ואני חושב שזו עבודת קודש לשמר זכרו בפורום.כל הכבוד. בברכת שבת שלום, דודיק.

Duvdevan Girl

New member
ברור, ברור

הודעות ארוכות הן האיכותיות ביותר.. כל הכבוד לך על ההערצה הרבה, תמשיך ככה.. אשמח לדבר איתך גם במסנג'ר [email protected] בהצללחה עם כתיבת השיר.. מקווה שילחינו לך אותו אולי הוא עוד יגיע למצעדים

mikebrant78

New member
היי דודיק!../images/Emo168.gif

מה שלומך? אני אלעד, 27, עו"ד, מעריץ של מייק ברנט כבר 13 שנים. אני שותף להרגשתך. בהצלחה!

qui saura

New member
אלעד

תודה רבה המשך גם אתה בהערצתך אל העלם נצח בעל קול הזמיר שאין ולא יהיה כמותו ולא היה כמותו.

למעלה