היי אני חדשה פה ואוהבת את מייק ברנט:)
R rudi87 New member 12/8/05 #4 היי מיטל ../images/Emo3.gif נעים מאוד אני רודי.. כמה זמן את מעריצה אותו? איך נחשפת אליו?
R racheli78 New member 13/8/05 #10 היי מיטל ברוכה הבאה לפורום... אני רחלי בת 26 מעריצה את מייק 11 שנים....
M M i k e s F a n New member 12/8/05 #5 ברוכה הבאה מיטל!! לפורום של מייק ברנט! אני סיגל מנהלת הפורם מעריצה של מייק זה 3 שנים. בואי וספרי לנו על עצמך.. שהייה נעימה, סיגל
ברוכה הבאה מיטל!! לפורום של מייק ברנט! אני סיגל מנהלת הפורם מעריצה של מייק זה 3 שנים. בואי וספרי לנו על עצמך.. שהייה נעימה, סיגל
C cb7 New member 12/8/05 #6 שלום וברוכה הבאה לפורום../images/Emo168.gif איך התחלת להעריץ את מייק? כמה זמן? איזה שירים את אוהבת במיוחד?
שלום וברוכה הבאה לפורום../images/Emo168.gif איך התחלת להעריץ את מייק? כמה זמן? איזה שירים את אוהבת במיוחד?
L lovegirl12345 New member 12/8/05 #9 חחח אוקיי כנסו בואו נגיד שאני לא כל כך חדשה בידיוק לפני שנה הייתי בקומונה של עינב.. הייתי MEYTAL15 אבל לא חשוב)) אני הכי אוהבת את השיר ON SE RETROUVE PAR HASARD והכרתי את מייק לפני שנה פלוס בגלל הפירסומות לסרט... וזיהוו
חחח אוקיי כנסו בואו נגיד שאני לא כל כך חדשה בידיוק לפני שנה הייתי בקומונה של עינב.. הייתי MEYTAL15 אבל לא חשוב)) אני הכי אוהבת את השיר ON SE RETROUVE PAR HASARD והכרתי את מייק לפני שנה פלוס בגלל הפירסומות לסרט... וזיהוו
L lovegirl12345 New member 13/8/05 #12 קצת בעיות במחשב וגם לא היה לי ממש זמן, אבל רוב הזמן נכנסתי לשם לקרוא ולא כתבתי.