היי שמי ג'ורג' ואני בת 17. ממ..וגם אני בין תיכון לצבא! :)
L light angel New member 8/8/05 #3 ברוכה הבאה!! ../images/Emo140.gif בין תיכון לצבא, כמו כולנו... מתי את מתגייסת? כבר יודעת לאן? תהני בפורום!
ברוכה הבאה!! ../images/Emo140.gif בין תיכון לצבא, כמו כולנו... מתי את מתגייסת? כבר יודעת לאן? תהני בפורום!
G george12 New member 8/8/05 #6 אני מתגייסת בערך עוד חצי שנה, או יותר.. אין לי מושג לאן, שלחו לי זימון רק למקום אחד ולא התקבלתי. (לא יודעת על בסיס מה, אולי חוסר מוטיבציה?) ואמרו לי שהחודש המיונים נגמרים, אז אני די חוששת להיות בתפקיד כלל צה"לי שאני אשנא.
אני מתגייסת בערך עוד חצי שנה, או יותר.. אין לי מושג לאן, שלחו לי זימון רק למקום אחד ולא התקבלתי. (לא יודעת על בסיס מה, אולי חוסר מוטיבציה?) ואמרו לי שהחודש המיונים נגמרים, אז אני די חוששת להיות בתפקיד כלל צה"לי שאני אשנא.
G george12 New member 8/8/05 #7 תודה לכולכם! (המחשב שלי קצת איטי וזו תהיה בעיה להגיב אחד אחד, אז מצטערת מראש.
פ פ י צ ו צ י ה New member 8/8/05 #8 ../images/Emo13.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
P purple rain2 New member 8/8/05 #12 ברוכית../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif