היי

ita101

New member
היי

אני אמור לסיים בקרוב תואר ראשון בניהול וכלכלה באוניברסיטה הפתוחה. אני חושב להמשיך לתואר שני ואולי אפילו דוקטורט בעתיד. אני מבין שתואר שני במנה"ע או כלכלה זה מה שעומד בפני. אני נמשך לתחום של יעוץ ארגוני אבל לא יודע אם זה תחום שיש בו ביקוש, או מקום להתקדם ממנו הלאה. הייתי רוצה לקבל חומר על האפשרויות שיש בפני. האם אני יכול להשיג תשובות לשאלות שלי דרך ידיעונים וכו'? אשמח לקבל טלפונים של מוסדות להשכלה גבוהה שנותנים יעוץ או מלמדים תואר שני בתחומים הללו. כמו כן, אשמח לקבל הנחיה מה כדאי לי להמשיך ללמוד. תודה.

התנהגות ארגונית

התנהגות ארגונית הוא מסלול במינהל עסקים המכשיר לעסוק ביעוץ ארגוני. ניתן ללמוד: התנהגות ארגונית ומינהל משאבי אנוש. התמחות בחוג למינהל עסקים תואר שני שנתיים מסלול יום תואר ראשון 02/5882882 הר הצופים 91905 אונ' עברית, בי"ס למינהל עסקים, י"ם פרטי מסלול תשס"ו בחוג למינהל עסקים תחום התנהגות ארגונית ומשאבי אנוש. פעם בשבוע בשעות אחה"צ והערב+ יום שישי. תואר שני שנה וחצי מסלול ערב ו/או יום ו תואר ראשון ונסיון בתחום 04/8240325 דרך אבא חושי 31905 אונ' חיפה, בי"ס למינהל עסקים מידע נוסף במוסד תשס"ו התנהגות ארגונית - התמחות בפקולטה לניהול. תואר שני שנתיים מסלול יום תואר ראשון 03/6405550 ת.ד.39040 רמת אביב 69978 אונ' תל אביב, הפקולטה לניהול פרטי מסלול תשס"ו ניהול והתנהגות ארגונית - מסלול במינהל עסקים. תואר שני שנתיים מסלול יום תואר ראשון 03/5318520 52900 אונ' בר אילן, פקולטה למדעי החברה, רמת גן פרטי מסלול תשס"ו א. במסגרת מינהל עסקים - מגמה במדעי התנהגות בניהול. תואר שני שנתיים מסלול יום תואר ראשון 08/6472788 ת.ד.653 וולפסון 4 84105 אונ' בן גוריון, בי"ס לניהול, באר שבע פרטי מסלול תשס"ו יעוץ ופיתוח ארגוני. נלמד ברשל"צ. טעון אישור סופי של המועצה להשכלה גבוהה. פעמיים בערב + יום שישי. מידע נוסף ראו יעוץ ארגוני. בהליך לקראת תואר שני שנתיים מסלול ערב ו/או יום ו תואר ראשון 03/9634111 ת.ד.9153 שד' יצחק רבין 7 רשל"צ 75190 מכללה למינהל רשל"צ, ת"א, אקדמי מידע נוסף במוסד תשס"ו לימודי המשך לבעלי תואר מוסמך במינהל עסקים או תחומים קרובים לתחום הניהול, בציון שאינו נמוך מ- 75. בתוכנית 8 קורסים לפחות. משך הלימוד עד שנתיים. לימודי תעודה לאחר תואר שני שנתיים מסלול יום תואר שני 03/6405550 ת.ד.39040 רמת אביב 69978 אונ' תל אביב, הפקולטה לניהול בנוסף תוכל ללמוד לתואר שני במינהל ציבורי, לימודי עבודה.

למעלה