היי

afoonaa

New member
היי

אני חדשה כאן, רציתי לשתף ולהתיעץ איתכם לגבי הרגשה מהזמן האחרון. אני לא לסבית אבל לאחרונה יש לי המון פנאזיות על נשים . אני רגילה שבחורים מתחילים איתי אבל יותר בא לי על אישה עכשיו אני מסתכלת ברחוב על נשים ולא כמו תמיד על בחורים . אני מפחדת ולא יודעת איך זה עם אישה אבל זה כל מה שיש לי בראש לאחרונה אשמח לתגובתכן

בת כמה את?

את לא צריכה להגדיר את עצמך. גם אני לא לסבית. גם לי היו מלא חברים, והרבה קשרים עם גברים... וגם אני רגילה שבחורים מתחילים איתי. זה לא אומר כלום. אם בא לך להיות עם אישה, או להתנסות - לכי על זה. אין לך ממה לפחד. העניין הזה באמת יכול להיות מבלבל. את לא יודעת איך זה עם אישה, אז תנסי... לא יקרה כלום. זה רק יכול לעשות לך יותר סדר בראש, ולגרום לך להבין מה את באמת רוצה, ואם את באמת נמשכת לנשים. קיצר, אם את מפנטזת על נשים, ובא לך על אישה עכשיו... [לפי מה שאת אומרת] אז לכי על זה.
תכירי מישהי, תראי איך את מרגישה עם זה... וזה לא אומר שאת לסבית או משהו. את יכולה להימשך גם לגברים וגם לנשים.

afoonaa

New member
23 זה הגיל שלי

אני מתה לנסות אבל זה קצת מלחיץ אני אנסה לקחת את זה בכיף חוץ מזה שאני לא נמצאת בחוג כזנ של אנשים או אין הסביבתי הקרובה הרבה בחורות. אז זה בטח יהיה קצת קשה למצוא מישהיא להתנסות

afoonaa

New member
כן...

הלוואי והיה לי הזמן אולי בסופ"ש אני אצא לצייד...

אוקיי, תהני לך... ובהצלחה. ../images/Emo8.gif

חחחח, ושטויות... תצאי בסופ"ש למועדונים, פאבים וכו'... אני בטוחה שתכירי שם הרבה.
(למרות שאני מעדיפה לא לצאת למסיבות נשים
.)

גם לי זה היה

מה שעשיתי פשוט הלכתי והתנסתי עם מישהי וזהו זה עבר לי..הבנתי מה שאני באמת רוצה וזה גברים..

למעלה